Ρένια Λουϊζίδου: Έζησε στιγμές αγωνίας! Ο σύζυγος της είχε ατύχημα - «Έσπασε πέντε πλευρά»!

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του;

Ρένια Λουϊζίδου: Έζησε στιγμές αγωνίας! Ο σύζυγος της είχε ατύχημα - «Έσπασε πέντε πλευρά»!

Στιγμές αγωνίας έζησε η Ρένια Λουϊζίδου. Ο σύζυγος της είχε ένα ατύχημα στο σπίτι τους και έσπασε πέντε πλευρά. Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του;

Την αποκάλυψη έκανε η ηθοποιός όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά σήμερα το πρωί.

Η Ρένια Λουϊζίδου είναι παντρεμένη εδώ και περίπου 24 χρόνια με τον Θάνο Κωνσταντάκη και έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Βίκτωρα.

Καφέ της Χαράς: Εξέλιξη "έκπληξη" - Αυτή είναι η ηθοποιός που θα δούμε στην θέση της Ρένιας Λουιζίδου!

«Ο σύζυγος είχε ένα ατύχημα. Όλα καλά όμως. Έσπασε πέντε πλευρά, αλλά όλα καλά. Μαστόρευε στο σπίτι μας στο βουνό. Ήταν μόνος του. Δεν ήμουν εκεί. Δεν το είδα, ευτυχώς, από μια πλευρά. Καλά είναι τώρα δόξα τω Θεώ. Πέρασε. Αλλά δεν πολυκυκλοφορεί. Πονάει πολύ. Πολύ πόνος» είπε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός.

Καφέ της Χαράς: Ο Ρώμας έριξε... άκυρο στην Λουϊζίδου! Η ηθοποιός που έκλεψε την παράσταση!

Ο Χάρης Ρώμας έριξε.... άκυρο στην Ρένια Λουϊζίδου για το Καφέ της Χαράς και μια άλλη ηθοποιός έκλεψε την παράσταση! Μάλιστα η εν λόγω ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει σε όλα τα επεισόδια της αγαπημένης σειράς!

Σύμφωνα με την εκπομπή στη Φωλιά των Κου Κου και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο, η συμφωνία που σχετίζετε με το τηλεοπτικό σίριαλ “Το Καφέ της Χαράς”, έχει κλείσει και θα προβληθούν στο σύνολο 25 επεισόδια!

Ωστόσο, κάποιοι ηθοποιοί θα εμφανιστούν σε όλα και κάποιοι άλλοι σε πολύ λιγότερα.

«Μας είχε πει ο Χάρης Ρώμας ότι έχει γράψει 10 επεισόδια, όμως η συμφωνία που έχει γίνει με τον ΑΝΤ1 είναι για 25 επεισόδια. Σεζόν ολόκληρη. Το Σεπτέμβρη ξεκινούν τα γυρίσματα και μιλάμε για ένα σίριαλ που θα ξεκινήσει το δεύτερο μισό της σεζόν. Θα δούμε πολλές εκπλήξεις! Υπάρχουν δύο ηθοποιοί που θα δούμε από το πρώτο επεισόδιο μέχρι το νούμερο 25. Τα ονόματα αυτών είναι: Χάρης Ρώμας και όχι η Ρένια Λουϊζίδου, αλλά η Τζόυς Ευείδη. Η Ρένια Λουϊζίδου στα 10 επεισόδια που έχουν γραφτεί, παίζει στα 5. Από το 11ο επεισόδιο και μετά είναι κανονικός ο ρόλος της.», είπε χαρακτηριστικά, ο Γιάννης Πουλόπουλος. Εμείς άλλωστε, σας το είχαμε γράψει....

Η αδημοσίευτη φωτογραφία από το "Καφέ της Χαράς" που είδε το φως της δημοσιότητας!

Μια αδημοσίευτη φωτογραφία από το Backstage του Καφέ της Χαράς είδε το "φως".

Η Πωλίνα Φιλίππου μας έκανε να θυμηθούμε την αγαπημένη σειράς που έγινε επιτυχία.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Πωλίνα Φιλίππου δημοσίευσε φωτογραφία της πρωταγωνιστούσε σε μικρή ηλικία στην σειρά με την Έφη Ρασσιά (Βάλια).

"Πριν από 13 χρόνια λέει!! Σαν να μην πέρασε μια μέρα!! Ανεξίτηλο σήριαλ', έγραψε η Πωλίνα Φιλίππουστην λεζάντα της φωτογραφίας.