ΑΝΤ1: Ανακοινωθέν για το Καφέ της Χαράς - Τι αναφέρει

Μόλις κυκλοφόρησε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ΑΝΤ1: Ανακοινωθέν για το Καφέ της Χαράς - Τι αναφέρει

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 πριν από λίγα λεπτά με επίσημη ανακοίνωσή του έκανε γνωστό πως το Καφέ της Χαράς μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για τον μήνα Οκτώβριο.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το Καφέ της Χαράς

Ραντεβού στο Κολοκοτρωνίτσι και στο «Καφέ της Χαράς» έδωσαν οι τηλεθεατές τον Οκτώβριο. Η αγαπημένη σειρά ήταν πρώτη στη ζώνη προβολής της, στο δυναμικό κοινό 18-54, με μέσο όρο 17,8%.

Η σειρά κατέγραψε υψηλές επιδόσεις στις γυναίκες, όπου σε επιμέρους κοινό άγγιξε το 26%, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στους άνδρες 18-24 κατέγραψε 27%.

Δείτε εδώ ποιος επιστρέφει στην σειρά!

Μεγάλος "πονοκέφαλος" το Καφέ της Χαράς για τον ΑΝΤ1 - Τι συμβαίνει

Άσχημες δυστυχώς είναι οι εξελίξεις στον ΑΝΤ1 για την αγαπημένη σειρά το Καφέ της Χαράς αφού οι ιθύνοντες του σταθμού, σύμφωνα με πληροφορίες που μου μεταφέρθηκαν και θα σας αποκαλύψω στο Vanda's blog του Youweekly.gr ασκούν μεγάλη πίεση ώστε στο project να μην τερματίσει!

Τι συμβαίνει στον ΑΝΤ1 με το Καφέ της Χαράς

Η σειρά Καφέ της Χαράς έχει αγαπηθεί πάρα πολύ από το τηλεοπτικό κοινό κι αυτό φαίνεται από τα τρομερά νούμερα που καταγράφονται στα μηχανάκια της AGB! Ωστόσο, οι συγγραφείς της σειράς όπως έχει δηλώσει και ο Χάρης Ρώμας προσφάτως δεν θέλουν να τραβήξουν το σενάριο από τα μαλλιά και φέτος είναι η τελευταία φορά που προβάλλεται! Έχουν σκοπό να ολοκληρώσουν την ιστορία πριν βαρεθεί ο κόσμος...

Αυτό φαίνεται όμως πως έχει δημιουργήσει μια αναστάτωση στον σταθμό του Αμαρουσίου, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μου. Το κανάλι προσπαθεί να διαπραγματευτεί ακόμα έναν κύκλο για τη σεζόν 2021 – 2022.

Οι πιθανότητες βέβαια δεν είναι υπέρ του σταθμού αφού ο Χάρης Ρώμας φαίνεται πως έχει ήδη σκεφτεί το τέλος της σειράς...

«Συχνά τελευταία με ρωτούν αν θα υπάρξει θάνατος στο “Καφέ”. Εκείνο που θα πω είναι ότι η τέχνη αντλεί από τη ζωή και κομμάτι της ζωής είναι η απόρριψη, αλλά και ο θάνατος. Στο “Καφέ” έχω βιώσει ως ρόλος και την απόρριψη και την εγκατάλειψη και μάλιστα εις διπλούν: και από τη σύζυγο και από τη Χαρά. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ποτέ δεν ήμουν υπέρ των χάπι εντ, γιατί δεν απεικονίζουν την αληθινή ζωή.

Ακόμα και οι ήρωες που παίζω φροντίζω να έχουν ένα υπόστρωμα πίκρας. Για μένα το ωραιότερο επεισόδιο στο “Κωνσταντίνου & Ελένης” ήταν όταν ο καθηγητής νόμιζε πως όλοι θα πήγαιναν να του ευχηθούν στα γενέθλιά του και να τον αγκαλιάσουν, αλλά τελικά δεν πήγε κανείς. Τραγικό δεν είναι;»

Και μπορεί να μην μας έδωσε κανένα παραπάνω στοιχείο αλλά το Youweekly.gr γνωρίζει πως πριν τελειώσει η σειρά θα είναι ξανά μαζί ένα αγαπημένο ζευγάρι! Δείτε εδώ ποιο!