Χάρης Ρώμας: Ανακοίνωσε μπροστά στις κάμερες πως το Καφέ της Χαράς...

Αυτό πόνεσε...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χάρης Ρώμας: Ανακοίνωσε μπροστά στις κάμερες πως το Καφέ της Χαράς...

Μπροστά στην κάμερα του Happy Day ο Χάρης Ρώμας δεν δίστασε να αποκαλύψει πως είναι η τελευταία χρονιά του Καφέ της Χαράς, μια δήλωση που έχει κάνει αρκετές φορές αλλά που πάντα προκαλεί συναισθήματα θλίψης στους φανατικούς τηλεθεατές της.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημιουργός των τηλεοπτικών επιτυχιών σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εγώ και η Άννα (Χατζησοφιά) έχουμε την αίσθηση πλέον ότι με αυτά που έχουμε σκεφτεί, τα οποία είναι πολλά ακόμα μιας και έχουμε μπροστά όλη τη σεζόν, δεν έχουμε κανένα λόγο να το τραβήξουμε από τα μαλλιά. Δηλαδή θα το τελειώσουμε εκεί που νομίζουμε ότι πρέπει να τελειώσει η ιστορία χωρίς να γίνει κουραστικό και βαρετό στον κόσμο».

Δείτε εδώ τι έχει αποκαλύψει για το τέλος του Καφέ της Χαράς! Δεν θα έχει happy ending...

«Με την Σοφία Μουτίδου δεν έχουμε καμία κόντρα. Εγώ δεν αισθάνομαι καμία κόντρα. Αυτό έγινε και πέρασε» παραδέχθηκε, σε άλλο σημείο, ο Χάρης Ρώμας. «Θα τα είχα άσχημα με τον εαυτό μου εάν είχα κόντρα με το κάθε θεματάκι που προκύπτει. Αυτό είναι θεματάκι, δεν είναι θέμα. Δεν με στεναχώρησε.

Καφέ της Χαράς: Ο Χάρης Ρώμας έριξε την... "βόμβα" - Αυτά είναι τα πρόσωπα που εισβάλλουν

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του Καφέ της Χαράς, ο Χάρης Ρώμας μίλησε για τα νέα πρόσωπα που θα εισβάλλουν στα καινούρια επεισόδια της σειράς.

Οι εξελίξεις πρόκειται να είναι απολαυστικές και συγκλονιστικές, με κάποια από τα πρόσωπα να έρχονται από το... παρελθόν.

Αυτοί που επιστρέφουν λοιπόν είναι η Κερασία Σαμαρά, η Ευτυχία Φαναριώτη και η Ευαγγελία Μουμούρη.

«Θα αποδείξουμε με το καινούργιο Καφέ αυτής της 5ης σεζόν πως είμαστε καλύτεροι από πριν. Στο Καφέ θα μπει ο Νίκος Ψαρράς ως αντίπαλός μου. Επανέρχονται όμως πολλοί ρόλοι. Κάποια στιγμή η Κερασία Σαμαρά (Πενέλοπε Μαρκάτος), κάποια στιγμή η Ευτυχία Φαναριώτη (Ρόδη). Επιστρέφει και η Ευαγγελία Μουμούρη (χήρα) σε καταπληκτικό ρόλο. Θα μπει και η Όλγα Σκιαδαρέση και μάλλον και η κόρη της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αιβάζη» είπε ο Χάρης Ρώμας.