ΑΝΤ1: Το τέλος του Καφέ της Χαράς θα είναι αρκετά άσχημο!

Προσοχή διαρροή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ΑΝΤ1: Το τέλος του Καφέ της Χαράς θα είναι αρκετά άσχημο!

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο Χάρης Ρώμας για το Καφέ της Χαράς στο περιοδικό Τηλέραμα έκανε γνωστό πως το τέλος της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1 θα είναι...αρκετά άσχημο!

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Συχνά τελευταία με ρωτούν αν θα υπάρξει θάνατος στο “Καφέ”. Εκείνο που θα πω είναι ότι η τέχνη αντλεί από τη ζωή και κομμάτι της ζωής είναι η απόρριψη, αλλά και ο θάνατος. Στο “Καφέ” έχω βιώσει ως ρόλος και την απόρριψη και την εγκατάλειψη και μάλιστα εις διπλούν: και από τη σύζυγο και από τη Χαρά. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ποτέ δεν ήμουν υπέρ των χάπι εντ, γιατί δεν απεικονίζουν την αληθινή ζωή.

Ακόμα και οι ήρωες που παίζω φροντίζω να έχουν ένα υπόστρωμα πίκρας. Για μένα το ωραιότερο επεισόδιο στο “Κωνσταντίνου & Ελένης” ήταν όταν ο καθηγητής νόμιζε πως όλοι θα πήγαιναν να του ευχηθούν στα γενέθλιά του και να τον αγκαλιάσουν, αλλά τελικά δεν πήγε κανείς. Τραγικό δεν είναι;»

Και μπορεί να μην μας έδωσε κανένα παραπάνω στοιχείο αλλά το Youweekly.gr γνωρίζει πως πριν τελειώσει η σειρά θα είναι ξανά μαζί ένα αγαπημένο ζευγάρι! Δείτε εδώ ποιο!

Έκανε το ασύλληπτο στον ΑΝΤ1 η πρεμιέρα του Καφέ της Χαράς

Το Καφέ της Χαράς έκανε πρεμιέρα χθες το βράδυ στον ΑΝΤ1 με νέα επεισόδια και η επιτυχημένη σειρά του Χάρη Ρώμα κατάφερε να κάνει το ασύλληπτο στα νούμερα τηλεθέασης, και να αφήσει κατά πολύ πίσω του τον ανταγωνισμό.

Η αγαπημένη σειρά είχε και συνεχίζει να έχει μεγάλη απήχηση στο τηλεοπτικό κοινό κάτι που φάνηκε και χθες το βράδυ.

Μετά από μία διακοπή μερικών μηνών λόγω των έκτακτων συνθηκών με την πανδημία του κορωνοϊού, το Καφέ της Χαράς επέστρεψε πολύ δυναμικά, και οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 δε δίστασαν να το βάλουν να παίξει απέναντι από δύο πολύ δυνατά προγράμματα, το The Bachelor και το Big Brother.

Αυτό είναι το ασύλληπτο που έκανε στον ΑΝΤ1 με τα νούμερα τηλεθέασης το Καφέ της Χαράς

Prime time

  • ALPHA: Έλα στη θέση μου 13,5
  • ALPHA: Μην αρχίζει την μουρμούρα 15,6
  • ALPHA: The Batchelor 15,7
  • ΑΝΤ1: Το Καφέ της Χαράς 18,0
  • ΑΝΤ1: Άγριες Μέλισσες 28,2
  • STAR: Ημέρα ανεξαρτησίας 2 8,9
  • ΣΚΑΙ: Big Brother live 16,7
  • Mega: Ευτυχισμένοι μαζί 7,2