Ανακοίνωση «βόμβα» από το ΣΚΑΙ - Αυτό είναι το ριάλιτι που παίρνει την θέση του Big Brother

Έσκασε μόλις

Σε μια ανακοίνωση «βόμβα» προχώρησε ο ΣΚΑΙ ανακοινώνοντας ποιο θα είναι το ριάλιτι που θα αντικαταστήσει το Big Brother στο δεύτερο μισό της χρονιάς.

Ο λόγος για το «House of Fame» το οποίο είναι ριάλιτι μουσικού διαγωνισμού με μεξικάνικο φορμάτ το οποίο θα παρουσιάζει ο.. Νίκος Μουτσινάς.

Expand player

Το ριάλιτι θυμίζει αρκετά το Fame Story, η πρεμιέρα του αναμένεται να γίνει μέσα Ιανουαρίου ενώ θα τοποθετηθεί στην prime time ζώνη.

Την ανακοίνωση την έκανε επίσημα και ο Νίκος Μουτσινάς ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι στην κριτική επιτροπή θα είναι ο Γιάννης Πλούταρχος, η Καίτη Γαρμπή, ο Φοίβος και ο Γιώργος Αρσενάκος, επικεφαλής της δικσογραφικής εταιρείας Panik Records. Στο μεταξύ, ο ΣΚΑΙ έκανε και μια σημαντική ανακοίνωση για την εκπομπή της Αργυρώ Μπαρμπαρίγου!

"Βόμβα" από τον ΣΚΑΙ: Η ανακοίνωση για την Δούκισσα μόλις κυκλοφόρησε

Στον ΣΚΑΙ πλέον ανήκει η Δούκισσα Νομικού, έπειτα από 3 χρόνια εκτός τηλεόρασης. Μάλιστα, μόλις κυκλοφόρησε η ανακοίνωση από το κανάλι για την αρχή της συνεργασίας τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για την Δούκισσα Νομικού

Ο ΣΚΑΪ καλωσορίζει τη Δούκισσα Νομικού. Η λαμπερή και αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Η πολυτάλαντη Δούκισσα, με επιτυχημένη πορεία στον χώρο του μόντελινγκ, των επιχειρήσεων, της υποκριτικής και της τηλεόρασης, έρχεται στον ΣΚΑΪ με αποκλειστική συνεργασία.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια θα μας χαρίζει μοναδικές εμφανίσεις παρουσιάζοντας ένα καθημερινό ψυχαγωγικό show μεταμορφώσεων.

Την συνεργασία τους ανακοίνωσε επίσημα νωρίτερα και η Ιωάννα Μαλέσκου με τους συνεργάτες της στον αέρα της εκπομπής Love It.