Σούσουρο στον ΣΚΑΙ - Γιγάντια αποκάλυψη στον αέρα του Love it από την Μαλέσκου

Τέλος τα ψέματα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σούσουρο στον ΣΚΑΙ - Γιγάντια αποκάλυψη στον αέρα του Love it από την Μαλέσκου

Μια τιτανομέγιστη αποκάλυψη έγινε σήμερα στον αέρα του Love it, της εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου αφού ανακοινώθηκε για πρώτη φορά δημόσια η άφιξη της Δούκισσας Νομικού στον ΣΚΑΙ!

«Κυρίες και κύριοι, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πούμε, ότι πλέον, η Δούκισσα Νομικού εντάσσεται στο δυναμικό του καναλιού μας», είπε η Μάρτζυ Λαζάρου.

«Θα αναλάβει το Make Over, καθημερινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα από τον Ιανουάριο. Υπερπαραγωγή, δεν το έχετε ξαναδεί στην ελληνική τηλεόραση - δείτε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες για το show», συμπλήρωσε η δημοσιογράφος.

Έξαλλη η Ιωάννα Μαλέσκου στον αέρα του Love It - «Είναι ευλογία να γίνει μάνα μια γυναίκα»

Έξαλλη έγινε η Ιωάννα Μαλέσκου μετά την συνέντευξη της Ιωάννας Παππά στην εκπομπή The 2 Night show. Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι η ηθοποιός αποκάλυψε το περιεχόμενο ενός υβριστικού μηνύματος που είχε δεχτεί, επειδή αποφάσισε να γίνει μητέρα μετά τα 40.

Η φανερά εκνευρισμένη είπε: «Ποιος άνθρωπος τα σκέφτεται, πόσο μάλλον τα γράφει αυτά; Αλήθεια πείτε μου. Τι έχει μέσα στη ψυχή του αυτός ο άνθρωπος; Γιατί γράφετε μηνύματα, τα οποία αν εσείς σκεφτόσασταν ότι θα τα διαβάζατε, αν ήσασταν εσείς οι παραλήπτες, θα σας φαρμάκωναν και ειλικρινά θα σας έκαναν να σκεφτείτε ότι γύρω μας κάτι δεν πάει καλά. Δεν τα γράφεις αυτά τα πράγματα.

Είναι ευλογία να γίνει μάνα μια γυναίκα, σε ό,τι ηλικία επιλέξει. Και μπράβο σε όλες εκείνες τις μανούλες, οι οποίες όσο περνούν τα χρόνια προσπαθούν και θέλουν να μεγαλώνουν την οικογένειά τους. Κάθε γυναίκα έχει το δικαίωμα να αποκτήσει παιδί σε ό,τι ηλικία μπορεί βιολογικά και δύναται να το καταφέρει.

Άλλες γυναίκες προσπαθούν και δε μπορούν να κάνουν παιδάκι. Γίνομαι έξαλλη όταν τα ακούω αυτά. Και ξέρετε τι με πειράζει περισσότερο; Όταν γυναίκες σε γυναίκες σκέφτονται και μιλούν και γράφουν. Θα μου πεις στα social media είναι λίγο σαθρό το περιβάλλον που τα γράφεις. Αλλά μην τα λέτε αυτά σε άλλες γυναίκες, μην το κάνετε αυτό».