Νέο «άκυρο» στην παραγωγή του Survivor - Ποιος ηθοποιός απέρριψε τον Ατζούν Ιλιτζαλί;

«Είπα το μεγάλο όχι»

Τα δυσάρεστα νέα συνεχίζονται για το Survivor, αφού όπως έγινε γνωστό η παραγωγή και ο Ατζούν Ιλιτζαλί δέχθηκαν ένα ακόμα «άκυρο», αυτή τη φορά από έναν πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό ο οποίος αποφάσισε να απορρίψει την πρόταση που του έγινε.

Μέχρι στιγμής αρκετά ονόματα έχουν ακουστεί ωστόσο ακόμα δεν είναι σίγουρα ποια θα είναι τα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν την ομάδα των διασήμων, μετά και από το «άκυρο» που έριξε η Ιωάννα Τούνη.

Expand player

Αυτός ο ηθοποιός έριξε «άκυρο» στον Ατζούν Ιλιτζαλί και το Survivor

Ο λόγος για τον Γιάννη Χατζηγεωργίου ο οποίος μίλησε για την πρόταση που δέχθηκε από το ριάλιτι επιβίωσης στην εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου.

«Και για το Survivor με πρότειναν, αλλά είπα το μεγάλο ΌΧΙ. Εκεί πέρα δεν μου αρέσει παιδιά. Δεν το θεωρώ καθόλου ωραίο αυτό που γίνεται», αποκάλυψε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, δείχνοντας ολοφάνερα την προτίμησή του στο σόου μεταμφιέσεων του ANT1 στο οποίο μάλιστα και είχε αναδειχθεί μεγάλος νικητής.

"Βόμβα" από Ατζούν - Θα εμβολιάζει τους παίκτες στον Άγιο Δομίνικο

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε», ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει εξασφαλίσει τις δόσεις του εμβολίου ενάντιας στον κορωνοϊό, προκειμένου να το κάνουν οι παίκτες και η παραγωγή του Survivor, μόλις φτάσουν στον Άγιο Δομίνικο.

Συγκεκριμένα ο Τούρκος παραγωγός έχει εξασφαλίσει 350 εμβόλια όπου θα κάνουν όλοι μόλις φτάσουν στο σημείο των γυρισμάτων, ενώ θα μείνουν και 15 μέρες καραντίνα.

Όπως ανέφεραν στην εκπομπή, η εξασφάλιση των εμβολίων έχει γίνει σε συνεργασία με την κυβέρνηση του Αγίου Δομινίκου, όπου εκεί ο Τούρκος έχει ισχυρή δύναμη. Δείτε ωστόσο γιατί βρέθηκε εκτάκτως στην Αθήνα ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ραγδαίες εξελίξεις με το Survivor - Εκτάκτως στην Αθήνα ο Ατζούν Ιλιτζαλί

Συγκλονίζει ο Νάσος Παπαργυρόπουλος - «Μετά το Survivor μου πήρε 3 μήνες να...»