Συγκλονίζει ο Νάσος Παπαργυρόπουλος - «Μετά το Survivor μου πήρε 3 μήνες να...»

Η εξομολόγηση για τα όσα βίωσε μετά το ριάλιτι επιβίωσης

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκλονίζει ο Νάσος Παπαργυρόπουλος - «Μετά το Survivor μου πήρε 3 μήνες να...»

Στο The 2night show βρέθηκε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων στην συνέντευξη του, μίλησε για το Survivor και το πως βίωσε την καθημερινότητα του με την επιστροφή στην Ελλάδα

«Μου είχε γίνει πρόταση για σίριαλ, όταν είχα βγει από τα ριάλιτι κι από αυτά που έγινα αρκετά πιο γνωστός, αλλά εγώ εκείνη την στιγμή της ζωής μου δεν ήμουν ικανός να τα φέρω εις πέρας. Περνούσα διάφορες φάσεις που δεν μου είχαν συμβεί ξανά. Δηλαδή μετά από 5-6 μήνες απομόνωσης, όταν άρχισα να βγαίνω έξω και να πηγαίνω σε πολυσύχναστους χώρους, ζαλιζόμουν από την βαβούρα, τις πολλές κινήσεις και συνομιλίες.

Με έπιανε μια ζαλάδα και δεν μπορούσα κιόλας να αναπνεύσω. Οπότε φοβόμουν στην αρχή μην μου συμβεί κάτι τέτοιο. Μου πήρε 3 μήνες να το ξεπεράσω, το ξεπέρασα μόνος και εργάστηκα με τον εαυτό μου. Ήξερα ότι ήταν κάτι ψυχοσωματικό και πέρασε».

Όπως φαίνεται ωστόσο, 2 χρόνια μετά το Survivor, όχι μόνο έχει συνηθίσει, αλλά... έτρεχε ημίγυμνος στους δρόμους της Γλυφάδας.

Απασφάλισε η Ζόζεφιν για τη σχέση που της χρεώνουν με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο από το Survivor

H Ζόζεφιν μίλησε στην εφημερίδα On Time και μεταξύ άλλων απασφάλισε για της φήμες που τη θέλουν να βρίσκεται σε σχέση με τον παρτενέρ της στο J2US, Νάσο Παπαργυρόπουλο. Η τραγουδίστρια θέλησε να ξεκαθαρίσει για ακόμα μία φορά τα πράγματα.

Πολλά έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες για τους δυο τους, ενώ στο J2US υπάρχουν φήμες και για ένα ακόμα ζευγάρι. Δείτε εδώ για ποιο.

Η Ζόζεφιν ξεκαθάρισε: «Στο παιχνίδι είμαστε ζευγάρι με τον Νάσο. Στη ζωή δεν είμαστε. Είμαι ελεύθερη γιατί κάνω καριέρα. Ετοιμάζω το καινούργιο μου άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει σε ενάμιση μήνα».

Όσο για τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις της στη σκηνή; Η τραγουδίστρια απαντά: «Καλλιτέχνις είμαι, η δουλειά μου είναι. Υπηρετώ ένα ρόλο στη σκηνή που έχει να κάνει με το τραγούδι. Όταν ένα τραγούδι είναι ποπ υπάρχει και το ανάλογο κόνσεπτ ντυσίματος».