Ζένια Μπονάτσου - Βαγγέλης Κακουριώτης: Απαντάνε στις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι

Είναι τελικά μαζί;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ζένια Μπονάτσου - Βαγγέλης Κακουριώτης: Απαντάνε στις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι

Η Ζένια Μπονάτσου και ο Βαγγέλης Κακουριώτης αποτελούν χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια του J2US, και χθες για πρώτη φορά απάντησαν ξεκάθαρα στις φήμες που τους θέλουν να είναι μαζί και στην ζωή.

Οι δύο νεαροί διαγωνιζόμενοι έχουν ήδη κλέψει τις εντυπώσεις και έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύ θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή.

Από την πρώτη τους κιόλας εμφάνιση ξεκίνησε ένα μικρό «σούσουρο» για τη μεταξύ τους σχέση με κάποιους να λένε πως μάλλον οι δυο τους είναι ζευγάρι. Δείτε εδώ τα καλύτερα στιγμιότυπα από το χθεσινό live του J2US.

Αυτό απάντησαν η Ζένια Μπονάτσου και ο Βαγγέλης Κακουριώτης στις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι

«Μέσα σε μία εβδομάδα, δεν μπορείς να γίνεις ζευγάρι με έναν άνθρωπο, πρέπει να τον γνωρίσεις καλύτερα. Είναι αρχή μου να μην μιλάω για τα προσωπικά μου», ήταν η απάντηση του Βαγγέλη Κακουριώτη.

Από τη μεριά της, η Ζένια Μπονάτσου δεν απάντησε αλλά ξέσπασε σε γέλια μόλις άκουσε την ερώτηση του ρεπόρτερ.

Ζένια Μπονάτσου για Νατάσα Καλογρίδη: "Δεν έχουμε κάτι να..."

Η Νατάσα Καλογρίδη και η Ζένια Μπονάτσου συναντιούνται φέτος στην ίδια σκηνή, αυτή του J2US. Οι δύο γυναίκες δεν είχαν συναντηθεί την περίοδο που η Νατάσα ήταν ζευγάρι με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο.

Φαίνεται, όμως, ότι εκείνες οι περίεργες μέρες αποτελούν και για τις δυο τους μακρινό παρελθόν.

Σε τηλεφωνική της επικοινωνία με το Ευτυχείτε, η Νατάσα Καλογρίδη είπε: «Έχω να σας πω ότι μπορεί να έχουμε γίνει και κολλητές. Δεν την είχα γνωρίσει τότε, την γνώρισα τώρα».

Στη συνέχεια, η Ζένια Μπονάτσου πρόσθεσε από την πλευρά της: «Τώρα τη γνώρισα και μια χαρά όλα, τέλεια! Περνάμε καλά, είμαστε παρεάκι έτσι κι αλλιώς όλο το team. Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε ή κάποιο λόγο να μην κάνουμε παρέα».