J2US Highlights: Η έκπληξη στον Τσαλίκη, η πρώτη εμφάνιση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και η αποχώρηση

Τα καλύτερα από το χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
J2US Highlights: Η έκπληξη στον Τσαλίκη, η πρώτη εμφάνιση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και η αποχώρηση

Ακόμα ένα live του J2US ολοκληρώθηκε χθες βράδυ και εμείς έχουμε συγκεντρώσει για εσάς όλα τα highlights από το χθεσινό επεισόδιο. Από την έκπληξη που έκαναν οι συντελεστές on air στον Γιώργο Τσαλίκη, στην πρώτη εμφάνιση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στο show και στην πρώτη αποχώρηση.

Το χθεσινό show είχε απ' όλα! Τραγούδι, χορό, εκπλήξεις και ατάκες "φωτιά", ενώ ξεκίνησε και στην ουσία το διαγωνιστικό κομμάτι με ένα ζευγάρι να αποχαιρετά το show.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εμφανίστηκε στο πλευρό του Ηλία Βρεττού και μαζί ερμήνευσαν το κομμάτι «Αγάπη Υπερβολική». Τα σχόλια των κριτών ήταν πολύ εμψυχωτικά και παρόλο που είχαν κάνει μόνο 2 πρόβες και δεν είχαν ασυλία, κατάφεραν να μείνουν στο παιχνίδι.

Μόλις η ώρα πέρασε 12, ο Νίκος Κοκλώνης αποφάσισε να κάνει μία έκπληξη στον Γιώργο Τσαλίκη ο οποίος είχε τα γενέθλιά του και έγινε 46.

Αργότερα, στη σκηνή ανέβηκε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με τον Τριαντάφυλλο οι οποίοι ερμήνευσαν το Caliente. Η Βίκυ Σταυροπούλου άθελά της στην κριτική της, αποκάλεσε τον τραγουδιστή «Γαρύφαλλο», γεγονός που φαίνεται να τον ενόχλησε, αν και δεν σχολίασε κάτι ουσιαστικά, με την ηθοποιό να του ζητάει ξανά και ξανά συγγνώμη.

Τελικά οι δυο τους ήταν και το ζευγάρι που αποχώρησε από το show, έχοντας συγκεντρώσει τις λιγότερες ψήφους από το κοινό, ενώ ο Τριαντάφυλλος είχε δημιουργήσει μία κόντρα και με τη Δέσποινα Βανδή.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αποκαλύπτει αν της ευχήθηκε για το J2US η Ναταλία " Το μόνο που..."

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρέθηκε καλεσμένη της Σίσσυς Χρηστίδου στο Έλα χαμογέλα λίγο πριν την είσοδο της στο J2US στο αποψινό live! Εκεί αποκάλυψε αν μίλησε με την Ναταλία Γερμανού.

Eκεί η Σίσσυ αναφέρθηκε σε ένα σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού στη φωτογραφία της Ευρυδίκης που την ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Τότε η Ευρυδίκη πήρε τον λόγο και είπε:

«Με την Ναταλία δεν μιλήσαμε, μόνο αυτό το μήνυμα στο Instagram που έλεγε καλή επιτυχία κούκλα» Όσα θα δούμε στο αποψινό live!