Τριαντάφυλλος: Νέες "μπηχτές" στην Δέσποινα Βανδή - "Κι αν σας ειρωνεύονται..."

Tι είπε μια μέρα πριν το live?

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Τριαντάφυλλος: Νέες

Στο προηγούμενο επεισόδιο του J2US είχε επικρατήσει μεγάλη αμηχανία με την συζήτηση του Τριαντάφυλλου με την Δέσποινα Βανδή. Σήμερα, μια μέρα πριν το live ο Τριαντάφυλλος ρίχνει τα βέλη του και πάλι στην τραγουδίστρια!

Η ενόχληση του Τριαντάφυλλου είχε να κάνει με το ότι η Δέσποινα Βανδή δεν γνώριζε τι συμβαίνει στα επαγγελματικά του τα τελευταία χρόνια.

Ύστερα βγήκε και τοποθετήθηκε σε αρκετές εκπομπές για το θέμα αυτό με τελευταία αναφορά σήμερα που μέσω του λογαριασμού του στο instagram είπε:

“Και αν σας ειρωνεύονται και αν σας πολεμάνε εσείς κοιτάτε μόνο μπροστά γιατί κάτι έχουν δει σε εσάς και σας φοβούνται !!! Σας ευχαριστώ για τα τόσα πολλά μηνύματα σας πόση αγάπη έχω πάρει από εσάς;;” έγραψε χαρακτηριστικά.

Τριαντάφυλλος instagram

Τριαντάφυλλος: Η παρεξήγηση συνεχίζεται - "Δέσποινά μου δεν είμαι στο σύστημα γι αυτό..."

Στην πρεμιέρα του J2US, ο Τριαντάφυλλος με την Δέσποινα Βανδή είχαν μια στιχομυθία που οδήγησε σε παρεξήγηση. O Τριαντάφυλλος δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός και έριξε τα πυρά του κατά της Δέσποινας μιλώντας στην κάμερα του Happy Day στον Alpha.

Η τραγουδίστρια δεν γνώριζε ότι ο Τριαντάφυλλος δεν μένει στη Ρόδο, τόπο καταγωγής του, αλλά βρίσκεται στην Αθήνα.

Μάλιστα, ο coach του J2US δεν έκρυψε την ενόχλησή του, λέγοντας της μεταξύ άλλων, πως αν τον ακολουθούσε στο Instagram, όπως την ακολουθεί αυτός, θα γνώριζε τι κάνει.

Ο Τριαντάφυλλος μίλησε στην κάμερα του Happy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και ξέσπασε εναντίον της τραγουδίστριας: "Η Δέσποινα Βανδή δεν γνωρίζει ότι είμαι από τους 5 τραγουδιστές στην Ελλάδα με τα περισσότερα live. Μου είπε στη Ρόδο πώς περνάς, ενώ είμαι στην Αθήνα από 17 και είμαι 43 χρονών. 26 χρόνια κάνω αυτή τη δουλειά. Δυστυχώς Δέσποινά μου δεν είμαι στο σύστημα και γι’ αυτό και δεν ξέρεις τι κάνω.

Δεν το λες αυτό σε κάποιον. Για όλους είπε τα καλύτερα και για μένα… εκεί που είσαι στη Ρόδο. Ήθελε να το πει, το είπε, με γεια της και χαρά της".

Ενώ κατέληξε λέγοντας: Ας μας βάλει και άσσους και άμα θέλει φεύγω και την άλλη εβδομάδα και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Να 'ναι καλά"