Τριαντάφυλλος: Ξέσπασε κόντρα αναμεσά σε αυτόν και στην Δέσποινα Βανδή - "Είναι πολύ ειρωνικό.."

Πολύ ενοχλημένος!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Τριαντάφυλλος: Ξέσπασε κόντρα αναμεσά σε αυτόν και στην Δέσποινα Βανδή -

Η στιχομυθία που είχε ο Τριαντάφυλλος με την Δέσποινα Βανδή στην πρεμιέρα του J2US εξελίσσεται σε κόντρα. Ο τραγουδιστής ενοχλήθηκε ιδιαίτερα από το γεγονός ότι η Δέσποινα Βανδή δεν γνώριζε ότι δεν μένει πλέον στην Ρόδο αλλά στην Αθήνα.

Μιλώντας στο Πρωινό ο Τριαντάφυλλος ξεσπά εναντίον της τραγουδίστριας: «Η Δέσποινα Βανδή δεν γνωρίζει ότι είμαι από τους 5 τραγουδιστές στην Ελλάδα με τα περισσότερα live. Μου είπε στη Ρόδο πώς περνάς, ενώ είμαι στην Αθήνα από 17 χρονών και είμαι 43.

26 χρόνια κάνω αυτή τη δουλειά. Δυστυχώς Δέσποινά μου δεν είμαι στο σύστημα και γι’ αυτό και δεν ξέρεις τι κάνω. Δεν το λες αυτό σε κάποιον. Για όλους είπε τα καλύτερα και για μένα… εκεί που είσαι στη Ρόδο. Ήθελε να το πει, το είπε, με γεια της και χαρά της! Δείτε τα highlights της βραδιάς!

"Είναι πολύ ειρωνικό αυτό που είπε, έχω πάρει χιλιάδες μηνύματα υποστήριξης!"

J2US: Ξέσπασε η πρώτη κόντρα - "Είναι σαν ντουμπλαρισμένη"

Το βράδυ του Σαββάτου απολαύσαμε την εντυπωσιακή πρεμιέρα του J2US, με παρουσιαστή φυσικά τον Νίκο Κοκλώνη! Τα πιο συζητημένα πρόσωπα της showbiz συμμετέχουν στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να φτάσουν τα νούμερα στα ύψη. Όπως ήταν αναμενόμενο όμως, τα περίεργα σχόλια και οι πρώτες κόντρες έχουν ήδη ξεκινήσει, με πρωταγωνίστρια την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Την Ευρυδίκη την γνωρίσαμε αρχικά στο My Style Rocks οπού εκεί σχεδόν σε κάθε επεισόδιο αποτελούσε τον πυρήνα σε κάθε καυγά και ξέσπασμα λόγω του εκρηκτικού και δυναμικού της χαρακτήρα. Και καλά έκανε μεταξύ μας!

Αμέσως μετά την εμφάνιση της στη χθεσινή πρεμιέρα του J2US μίλησε στον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα και την κάμερα της εκπομπής, «Έλα χαμογέλα».

Πιο συγκεκριμένα, η πρώην διαγωνιζόμενη του My Style Rocks σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν ξέρω τι εννοεί ο ποιητής… Θα δούμε…». Με τη σειρά του, ο Τριαντάφυλλος τόνισε πως «η Ευρυδίκη προσπαθεί πάρα πολύ, είναι καλή, προσπαθεί και μη μου την στεναχωρείτε γιατί έχει τον κόσμο μαζί της».

«Ότι είναι σαν ντουμπλαρισμένη, είναι… Δηλαδή πάω να κοιτάξω ποιος μιλάει από πίσω» τόνισε, στον αέρα της πρεμιέρας του J2US, ο Σταμάτης Φασουλής.

Αρχίσανε τα όργανα!

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: