J2US Highlights 17/10: Η λαμπερή έναρξη, η εμφάνιση της Καραϊσκου, τα απίστευτα ντουέτα

Όσα είδαμε στην πρεμιέρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
J2US Highlights 17/10: Η λαμπερή έναρξη, η εμφάνιση της Καραϊσκου, τα απίστευτα ντουέτα

Το εντυπωσιακό J2US, επέστρεψε στο Open και ήταν εντυπωσιακή έναρξη. Οι 28 διαγωνιζόμενοι εμφανίστηκαν και τα ντουέτα ήταν "φωτιά", ενώ είδαμε και την πρώτη εμφάνιση της Καραϊσκου στα backstage.

Ο Νίκος Κοκλώνης, αφού είδαμε όλα τα ζευγάρι στη σκηνή, υποδέχτηκε τους κριτές, τον Σταμάτη Φασουλή, την Δέσποινα Βανδή, την Βίκυ Σταυροπούλου και την Μαρία Μπακοδήμου, οι οποίοι έκαναν μια εντυπωσιακή είσοδο με ένα vintage αυτοκίνητο.

J2US: Η πρώτη εμφάνιση της Λάουρα Καραϊσκου

Ο Νίκος Κοκλώνης μετά καλωσόρισε στην παρέα του J2US την Λάουρα Καραϊσκου, η οποία είναι η αντικαταστάτρια της Βίκυς Κάβουρα.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω εσένα προσωπικά για την τεράστια ευκαιρία που μου έδωσες και βρίσκομαι εδώ. Να ευχαριστήσω και τους κριτές για την αγάπη που μου έχουν δείξει. Όλους τους διαγωνιζόμενους, που με έχουν κάνει να νιώθω τόσο οικεία εδώ στην Αθήνα. Εύχομαι καλή μας αρχή», ανέφερε η ίδια.

Το ντουέτο της Δέσποινας Βανδή και του Λευτέρη Πανταζή και η συγκίνηση της τραγουδίστριας

Ένα από τα ζευγάρια που θα απολαμβάνουμε τη φετινή σεζόν είναι ο Λευτέρης Πανταζής και η Ζωή Δημητράκου, το οποίο αφού τελείωσε την εμφάνιση του, στάθηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή και όταν η Δέσποινα Βανδή πήρε το λόγο τραγούδησε με τον τραγουδιστή.

Μάλιστα, ο Νίκος Κοκλώνης ζήτησε στον Λευτέρη Πανταζή και στην Δέσποινα Βανδή να τους χαρίσουν ένα ντουέτο και μαζί ερμήνευσαν το “Βρε κουτό”, με την τραγουδίστρια να είναι φανερά συγκινημένη.

Εκρηκτική εμφάνιση για τον Γιώργο Τσαλίκη και την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη

Ο Γιώργος Τσαλίκης και η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη στην πρώτη εμφάνιση ερμήνευσε το τραγούδι της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, “Εμείς” και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Το ζευγάρι μάλιστα, άκουσε πολύ καλά σχόλια από την κριτική επιτροπή και από ότι φαίνεται θα έχουν μια καλή πορεία στο J2US.

Ο Τριαντάφυλλος τραγούδησε Νατάσσα Θεοδωρίδου - Τι συμβαίνει με τη σχέση τους;

Ο Τριαντάφυλλος, στην πρεμιέρα τραγούδησε το κομμάτι της Νατάσσας Θεοδωρίδου “Παραδόθηκα σε εσένα” κάτι που ο Νίκος Κοκλώνης δεν άφησε ασχολίαστο και ρώτησε για τη σήμερα σχέση του με την τραγουδίστρια.

«Εννοείται τα βρήκα με τη Νατάσσα. Η Νατάσσα μας βλέπει τώρα.», είπε ο Τριαντάφυλλος στον παρουσιαστή.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη, ενντυπωσίασε στα 87 με τη φωνή και την εμφάνιση της

Ένα από τα πιο ανατρεπτικά ζευγάρια είναι η Ζωζώ Σαπουντζάκη και ο Γιάννης Αθιτάκης, οι οποίοι τραγούδησαν το “Μάμπο Μπραζιλέρο” και εντυπωσίασαν.

Η κριτική επιτροπή ενθουσιάστηκε με την εμφάνιση της 87χρονης αλλά και με τις φωνητικές ικανότητες του Γιάννη Αθιτάκη και τόνισαν πως είναι για αυτούς ιδιαίτερη τιμή που η αγαπημένη ηθοποιός βρίσκεται στο σόου.

Η αναφορά του Νίκου Κοκλώνη στον Βλάση Μπονάτσο και στην Ζωή Λάσκαρη

Ένα από τα ζευγάρια στο J2US είναι η Ζένια Μπονάτσου και ο Βαγγέλης Κακουριώτης. Το ζευγάρι στην πρώτη εμφάνιση ερμήνευσε το τραγούδι “Savage Love ” και τα πήγε πολύ καλά.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής, Νίκος Κοκλώνης, δεν γινόταν να μην αναφερθεί on air στον πατέρα της, Βλάση Μπονάτσο και στην γιαγιά της, Ζωή Λάσκαρη, κάτι που την συγκίνησε.

Το απολαυστικό ντουέτο του Τρύφωνα Σαμαρά με την Έφη Σαρρή

Η παραγωγή του J2US φρόντισε να απολαύσουμε την Έφη Σαρρή με έναν παρτενέρ έκπληξη που ήταν ο Τρύφωνας Σαμαράς και ερμήνευσαν το τραγούδι «Εγώ δεν πάω Μέγαρο».

Η Πηγή Δεβετζή στο J2US… από το σπίτι της

Η Πηγή Δεβετζή μαζί με την Έφη Σαρρή αποτελούσε ένα από τα 14 ζευγάρια που θα εμφανιζόντουσαν στο J2US. Όμως, λόγω covid η Πηγή Δεβετζή δεν μπορούσε να συμμετάσχει απόψε, αυτό όμως δεν εμπόδισε τον Νίκο Κοκλώνη από το να της μιλήσει και να της ευχηθεί περαστικά.