Νίκος Κοκλώνης: Η αποκάλυψη του για την Βίκυ Κάβουρα - "Βικάκι μου αυτό είναι..."

Ο λόγος που δεν θα την δούμε

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Νίκος Κοκλώνης: Η αποκάλυψη του για την Βίκυ Κάβουρα -

Ο Νίκος Κοκλώνης και η Βίκυ Κάβουρα ήταν τα τελευταία χρόνια φίλοι και συνεργάτες σε αρκετά τηλεοπτικά projects. Ξαφνικά, όμως, η συνεργασία αυτή διακόπηκε και στον νέο κύκλο του J2US δεν θα δούμε την ηθοποιό.

Καλεσμένος στην εκπομπή Ευτυχείτε, ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε πως ακριβώς τελείωσε η συνεργασία του με τη Βίκυ Κάβουρα.

«Εγώ τη Βίκυ Κάβουρα την είχα πάντα μαζί μου, από το πρώτο show που έκανα. Δεν την έβγαλε κάποιος από το show. Ήρθε στο γραφείο, της είπα επειδή αλλάζει το J2US θεωρώ πως πρέπει να κάνεις κάτι διαφορετικό, θα φαίνεσαι πολύ περισσότερο στο show -τώρα θα το κάνει κάποιος άλλος, δεν σας λέω ποιος- και ξαφνικά μου λέει «θεωρώ πως αυτό είναι υποβάθμιση για μένα». Της λέω «Βικάκι μου είναι αναβάθμιση». «Όχι, δεν θέλω», μου λέει και μετά μαθαίνω ότι έκανε ένα ραντεβού σε ένα άλλο κανάλι για μια μεσημεριανή ζώνη.

Με πείραξε που δεν μου το είπε ενώ ήμασταν μαζί σε όλα. Να είναι καλά, την αγαπώ πάρα πολύ», ανέφερε ο Νίκος Κοκλώνης. Ποιο πρόσωπο βόμβα θα δούμε στη αυριανή πρεμιέρα;

Νίκος Κοκλώνης: Αποκαλύπτει ότι γνωστή παρουσιάστρια του ζήτησε 6.000 ευρώ για το J2US

Το J2US κάνει πρεμιέρα αύριο στις 21:00 στο Open και σήμερα ο Νίκος Κοκλώνης βρέθηκε στο πλατό της Κατερίνας Καινούργιου και αποκάλυψε πως παρουσιάστρια της πρώτης γραμμής του ζήτησε 6.000 ευρώ το επεισόδιο για να πει το “ναι” και να τραγουδήσει στο show.

«Εγώ θέλω να είμαι ειλικρινής. Φυσικά και αμείβονται οι παίκτες στο J2US. Οι περισσότεροι επιλέγουν ένα ποσοστό από την αμοιβή να πηγαίνει για φιλανθρωπικό σκοπό. Εμείς έχουμε αποφασίσει ότι φέτος το J2US θα δώσει όλα τα χρήματα στην ΕΛΕΠΑΠ και στο γηροκομείο Πειραιά. Πέρυσι δώσαμε χρήματα για θερμοκοιτίδες στο νοσοκομείο Σωτηρία και στο Παίδων, φέτος είπαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό.

Κάθε παίκτης έχει την επιλογή να επιλέξει που θέλει να πάει ένα μέρος της αμοιβής. Τώρα, διαπραγμάτευση και παζάρια πάρα πολλά. Ήταν μια παρουσιάστρια που μου είπε ότι “εγώ για να έρθω θέλω 6.000 το επεισόδιο” και λέω “τι;”. Ναι, παρουσιάστρια πρώτης γραμμής. Λέω… βγάλτε ένα μηδενικό για αρχή. Έπαθα σοκ», είπε ο Νίκος Κοκλώνης.