The 2night: Αποκάλυψη από τον Νίκο Πολυδερόπουλο: "Είμαι..."

Όσα εξομολογήθηκε στον Αρναούτογλου για πρώτη φορά

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος το βράδυ της Τετάρτης 16/12 βρέθηκε στο πλατό του The 2night show κι έκανε μια πάρα πολύ ειλικρινής συζήτηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αποκαλύπτοντας πράγματα για την ζωή του που κανείς δεν γνώριζε.

Ειδικότερα, μέσα σε όλα, ο Νίκος Πολυδερόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι δυσλεκτικός και βίωσα bullying από τους καθηγητές πάνω απ’ όλα. Ξύλο από τους καθηγητές. Εννοείται, πολύ ξύλο. Μια φορά στο χωριό θυμάμαι πως ξύριζα τις φαβορίτες μου για να μη μου τις τραβάνε».

Expand player

«Νόμιζα στο σχολείο ότι ήμουν ο χειρότερος μαθητής» πρόσθεσε, επίσης, ο ηθοποιός. «Είμαι δυσλεκτικός. Μπερδεύω τα γράμματα και έχω διάσπαση προσοχής. Χάνομαι, δεν το θέλω όμως. Κάποιοι νόμιζαν παλιά ότι είμαι τεμπέλης, γιατί δεν ήξεραν».

Διαβάστε εδώ όσα δεν γνωρίζατε για τον Νίκο Πολυδερόπουλο, όπως την ηλικία του την καταγωγή του και πολλά ακόμη!

Πολυδερόπουλος: Οι φήμες για νέα σχέση και η φωτογραφία ντοκουμέντο!

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος εμφανίστηκε σε φωτογραφία με μια συνοδό και οι φήμες περί σχέσης φούντωσαν! Ο ηθοποιός τη φετινή τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνιστεί στη σειρά 8 λέξεις και πριν λίγο καιρό είχε αποκαλύψει πως είναι καλά στην προσωπική του ζωή!

Μάλιστα κυκλοφόρησε και φωτογραφία του με κορίτσι καλλονή και φούντωσαν οι φήμες περί σχέσης. Τι τελικά συμβαίνει; Ο Νίκος Πολυδερόπουλος ανέφερε στην εκπομπή του star, στη Φωλιά των Κου Κου : «Ποια κοπέλα διάβασες; Κάτσε γιατί τις προάλλες είπα είμαι έτοιμος για γάμο και μου φορτώσατε νύφη! Είμαι καλά, είμαι μόνος μου και είμαι καλά…»!

Δέιτε το απόσπασμα!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νίκος Πολυδερόπουλος: Ο ηθοποιός των 8 Λέξεων μιλά για τις σχέσεις του - «Όλα τα καλά έχουν...»

Νίκος Πολυδερόπουλος: Στους Παξούς πριν τη νέα σεζόν των 8 Λέξεων