Νίκος Πολυδερόπουλος: Αδιανόητο! Η καταγωγή του Ορφέα από το Τατουάζ δεν είναι από εκεί που περιμέναμε...

Δεν πάει το μυαλό σας!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νίκος Πολυδερόπουλος: Αδιανόητο! Η καταγωγή του Ορφέα από το Τατουάζ δεν είναι από εκεί που περιμέναμε...

Αδιανόητο περιστατικό. Η καταγωγή του Νίκου Πολυδερόπουλου, που υποδύθηκε τον Ορφέα στο Τατουάζ με μεγάλη επιτυχία δεν είναι από εκεί που περιμέναμε.

Τον ηθοποιό μπορεί να τον γνωρίσαμε από το Μπρούσκο, ωστόσο μέσα από την σειρά του Alpha είδε μεγάλη επιτυχία και έγινε ευρέως γνωστός και αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό.

Κάτι που δεν γνωρίζαμε και όταν το μάθαμε πάθαμε... πλάκα είναι η καταγωγή του. Λόγω του ότι στην αρχή έκανε τον Κρητικό και στην συνέχεια στο Τατουάζ που ήταν επίσης σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, πολλοί πιστεύουν πως είναι είτε από την Κρήτη είτε από την Κύπρο. Ωστόσο, δεν είναι από εκεί...

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος γεννήθηκε το 1987 στο Κάτω Μαζαράκι Αχαΐας όπου και μεγάλωσε. Από μικρή ηλικία ξεκίνησε να εργάζεται κάνοντας διάφορα επαγγέλματα στον τόπο καταγωγής του ενώ μετά την ενηλικίωση του εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Αθήνα.

Το εσωτερικό του σπιτιού του το έχετε δει; Έχει στο σαλόνι του λευυκό καναπέ και πολύχρωμα μαξιλάρια.

Είδαμε τα αδέρφια του Ορφέα από το Τατουάζ και μείναμε «κάγκελο»! Είναι σαν φωτοτυπίες του!

Τα αδέρφια του Ορφέα από το Τατουάζ στον Alpha tv είναι σας φωτοτυπίες του. Τα είδαμε σε φωτογραφίες μαζί του και μείναμε «κάγκελο».

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος είναι από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης, καθώς από τα πρώτα επεισόδια κιόλας της σειράς, μπορεί να έκανε τον κακό, ωστόσο οι τηλεθεατές τον συμπάθησαν.

Μπορεί να έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, όμως πάντα βρίσκει χρόνο για την οικογένεια του την οποία λατρεύει. «Γεννηθήκαμε σε ένα χωριό της Πάτρας, το Μαζαράκι, όπου και περάσαμε τα παιδικά μας χρόνια ελεύθερα, με μπάλα, κρυφτό, χωρίς κινητά, μόνο με ένα Sega – που κι αυτό το βρίσκαμε ανούσιο γιατί προτιμούσαμε να βγούμε έξω, να παίξουμε και να τρέξουμε. Όταν ήμουν τριών, γεννήθηκε ο Πάρης. Περίμενα έναν αδελφό -τον οποίο η μητέρα μου λέει ότι ζήλευα τότε- και μου ήρθαν τρεις τελικά!», είχε δηλώσει σε συνέντευξη του.

Μπορεί να μην μένουν όλοι μαζί αλλά όπως είχε αποκαλύψει σε παλιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό Down Town της Κύπρου , έχουν ένα ομαδικό group στα social media με τίτλο «Οικογένεια», όπου κάθε βράδυ, η μαμά τους θα στείλει “Καληνύχτα” και θα πρέπει και εκείνοι με τη σειρά τους να στείλουν “Καληνύχτα” και μια selfie ο καθένας από όπου κι αν είναι.

Την πρώην σύντροφο του Νίκου Πολυδερόπουλου την έχετε δει;

Τατουάζ Ορφέας

Τατουάζ Alpha tv

Νίκος Πολυδερόπουλος αδέρφια