O Ορφέας από το Τατουάζ έχει στο σπίτι του λευκό καναπέ! Τα πολύχρωμα μαξιλάρια τραβούν την προσοχή!

Φωτογραφία από το εσωτερικό του!

O Ορφέας από το Τατουάζ έχει στο σπίτι του λευκό καναπέ! Τα πολύχρωμα μαξιλάρια τραβούν την προσοχή!

Στο σπίτι του ο Ορφέας από το Τατουάζ έχει στο σαλόνι λευκό καναπέ, όμως τα πολύχρωμα μαξιλάρια του τραβούν όλη την προσοχή.

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος είδε μεγάλη επιτυχία μέσα από την σειρά του Alpha και έχει γίνει από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς της γενιάς του.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται διάφορες στιγμές της καθημερινότητας του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Σε μια από τις αναρτήσεις του, είδαμε και το σαλόνι του σπιτιού του. Ο λευκός καναπές με τα πολύχρωμα μαξιλάρια που τον κοσμούν εντυπωσιάζει.

Νίκος Πολυδερόπουλος Ορφέας Τατουάζ σπίτι

Το σπίτι του το είδαμε, τα αδέρφια το όμως που είναι σαν... φωτοτυπίες του τα έχετε δει;

Ο Ορφέας από το Τατουάζ κάθισε σε λευκή πολυθρόνα! Το πλεκτό του ήταν αυτό που τράβηξε τα βλέμματα!

Ο τηλεοπτικός Ορφέας από το Τατουάζ κάθισε σε λευκή πολυθρόνα και έστειλε τις ευχές του. Όμως το λευκό πλεκτό του ήταν αυτό που τράβηξε τα βλέμματα.

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος έχει αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την συμμετοχή του στην σειρά του Alpha. Κυρίως βέβαια, στις γυναίκες, αφού είναι κούκλος.

Είναι καθημερινό χρήστης του Instagram και μοιράζεται διάφορες στιγμές από τη ζωή του. Αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Κρήτη για τις γιορτές και θέλησε να στείλει τις ευχές του.

Δημοσίευσε στον λογαριασμό του μια φωτογραφία του όπου πόζαρε καθιστός σε λευκή πολυθρόνα, όμως τα βλέμματα τράβηξε το πλεκτό του που ήταν επίσης λευκό και τόνισε τα χαρακτηριστικά του.

Ο Ανδρέας Γεωργίου είχε γράψει την σειρά, αλλά και πρωταγωνιστήσει. Την δεύτερη μητέρα του την έχετε δει; Την λατρεύει.

Νίκος Πολυδερόπουλος: Ο Ορφέας από το Τατουάζ έχει στην κουζίνα του λευκό πάγκο! Φωτογραφία μέσα από το σπίτι!

O Νίκος Πολυδερόπουλος, που αγαπήσαμε σαν τον Ορφέα από το Τατουάζ έχει λευκό πάγκο στην κουζίνα του. Είδαμε φωτογραφία μέσα από το σπίτι του.

Ο ηθοποιός κρατάει ένα χαμηλό προφίλ από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο στα social media μοιράζεται διάφορε στιγμές από την καθημερινότητα του.

Πριν από λίγες ώρες, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία από την κουζίνα του σπιτιού του και μας έδειξε το εσωτερικό του. Ο πάγκος του είναι λευκός και το ψυγείο του τεράστιο.

Μέσα από τον λογαριασμό του, μας έχει δείξει και το απίστευτο αυτοκίνητο του.

Νίκος Πολυδερόπουλος Ορφέας Τατουάζ σπίτι