Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αυτή είναι η δεύτερη μητέρα του Ανδρέα Γεωργίου από το Τατουάζ! Το πρόσωπο της δεν το γνώριζε κανείς...

Έκανε γνωστή την ιστορία τους!

Αυτή είναι η δεύτερη μητέρα του Ανδρέα Γεωργίου από το Τατουάζ! Το πρόσωπο της δεν το γνώριζε κανείς...
News 30.12.2019 07:46

Το πρόσωπο της δεύτερης μητέρας του Ανδρέα Γεωργίου από το Τατουάζ του Alpha tv, δεν το γνώριζε κανείς. Αυτή είναι και έκανε γνωστή την συγκινητική ιστορία τους.

Ο ηθοποιός, «έχασε» τους γονείς του με αποτέλεσμα η νονά του, η οποία είναι αδερφή της μητέρας του να τον μεγαλώσει μαζί με τα αδέρφια του.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε το πρόσωπο της, ενώ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την ιστορία του και συγκίνησε...

«Τα Χριστούγεννα είναι για την οικογένεια!! Αυτή η γυναίκα είναι η αδερφή της μητέρας μου, η νονά μου! Πνευματική μου μητέρα. Υπηρέτησε τον ρόλο της στο έπακρον. Όταν πέθανε η μητέρα μου, με πήρε στο σπίτι της, στην Αγγλία, και κρατώντας με από το χέρι με πήγε στο Κολλέγιο που ήθελα. Μπροστά από την διευθύντρια της σχολής μου είπε «στην ζωή σου να κάνεις αυτό που αγαπάς, που θα ξυπνάς το πρωί και δεν θα σκέφτεσαι ότι πας στην δουλειά».. τα χρόνια εκείνα έβλεπα τον κόσμο σαν ζούγκλα... «το λιοντάρι αν το κοιτάς στα μάτια με καθαρή ψυχή δεν θα σε πειράξει ποτέ» μου είπε, και με έσπρωξε να βγω μόνος μου, να βρω τον τρόπο να κυκλοφορήσω και από παιδάκι να ενηλικιωθώ. Από τότε είναι το σημείο αναφοράς μου! Η νονά μου, η δεύτερη μου μάνα», έγραψε.

Τα αδέρφια του Ορφέα τα έχετε δει; Είναι σαν φωτοτυπίες του, στην κυριολεξία.

Ανδρέας Γεωργίου Αχιλλέας Τατουάζ μητέρα

Είδαμε την μητέρα της «Άννας» από το Τατουάζ και «μείναμε»! Είναι σαν φωτοτυπίες!

Είδαμε την μητέρα της «Άννας» από το Τατουάζ και «μείναμε», αφού είναι σαν φωτοτυπίες! Δείτε κι εσείς και θα καταλάβετε....

Η Δανάη Παππά που γνωρίσαμε κυρίως από το πετυχημένο σίριαλ ” Τατουάζ ” του ALPHA, όπου υποδύεται την Άννα, αυτή τη στιγμή διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους στη ζωή της τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο αφού τα πηγαίνει τόσο καλά όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Θα πάθετε έρωτα με τον πρώην της «Ηρώς» από το «Τατουάζ»! Μελαχρινός και γοητευτικός...


Έτσι είναι αναμενόμενο αφού απέκτησε αναγνωρισιμώτητα να διατηρεί έναν από τους δυνατούς λογαριασμούς που υπάρχουν στο instagram. Ανεβάζει λοιπόν συχνά πυκνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της όμως με αφορμή τη γιορτή της μητέρας ανέβασε κάτι πολύ τρυφερό .

Πιο συγκεκριμένα ανέβασε μια φωτογραφία από όταν ήταν μωρό το 1997 όπου η μητέρα της την κρατούσε αγκαλιά και γράφοντας το εξής τρυφερό μήνυμα >. Δείτε και την σχετική την σχετική ανάρτηση με την μητέρα της:

Είδαμε την μητέρα της «Άννας» από το Τατουάζ και «μείναμε»! Είναι σαν φωτοτυπίες!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τηλεοπτικό ζευγάρι του «Τατουάζ» είναι μαζί και στην ζωή! Δείτε φωτογραφίες...

Μόλις δείτε την πρώην σύντροφο του "Ορφέα" από το Τατουάζ θα σας πέσει το σαγόνι! Είναι δυο μέτρα καλλονή!

Διαβάστε περισσότερα stories στο Youweekly.

Share