Είδαμε τα αδέρφια του Ορφέα από το Τατουάζ και μείναμε «κάγκελο»! Είναι σαν φωτοτυπίες του!

Είναι κούκλοι και οι τρεις!

Είδαμε τα αδέρφια του Ορφέα από το Τατουάζ και μείναμε «κάγκελο»! Είναι σαν φωτοτυπίες του!

Τα αδέρφια του Ορφέα από το Τατουάζ στον Alpha tv είναι σας φωτοτυπίες του. Τα είδαμε σε φωτογραφίες μαζί του και μείναμε «κάγκελο».

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος είναι από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης, καθώς από τα πρώτα επεισόδια κιόλας της σειράς, μπορεί να έκανε τον κακό, ωστόσο οι τηλεθεατές τον συμπάθησαν.

Μπορεί να έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, όμως πάντα βρίσκει χρόνο για την οικογένεια του την οποία λατρεύει. «Γεννηθήκαμε σε ένα χωριό της Πάτρας, το Μαζαράκι, όπου και περάσαμε τα παιδικά μας χρόνια ελεύθερα, με μπάλα, κρυφτό, χωρίς κινητά, μόνο με ένα Sega – που κι αυτό το βρίσκαμε ανούσιο γιατί προτιμούσαμε να βγούμε έξω, να παίξουμε και να τρέξουμε. Όταν ήμουν τριών, γεννήθηκε ο Πάρης. Περίμενα έναν αδελφό -τον οποίο η μητέρα μου λέει ότι ζήλευα τότε- και μου ήρθαν τρεις τελικά!», είχε δηλώσει σε συνέντευξη του.

Μπορεί να μην μένουν όλοι μαζί αλλά όπως είχε αποκαλύψει σε παλιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό Down Town της Κύπρου , έχουν ένα ομαδικό group στα social media με τίτλο «Οικογένεια», όπου κάθε βράδυ, η μαμά τους θα στείλει “Καληνύχτα” και θα πρέπει και εκείνοι με τη σειρά τους να στείλουν “Καληνύχτα” και μια selfie ο καθένας από όπου κι αν είναι.

Την πρώην σύντροφο του Νίκου Πολυδερόπουλου την έχετε δει;

Τατουάζ Ορφέας

Τατουάζ Alpha tv

Νίκος Πολυδερόπουλος αδέρφια

Νίκος Πολυδερόπουλος: Ο «Ορφέας» του Τατουάζ όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί! Έβαλε γαμπριάτικο και...

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος, ο «Ορφέας» του Τατουάζ όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί! Έβαλε γαμπριάτικο και... προκάλεσε ταραχές!

Ο κούκλος που σαρώνει στο γυναικείο κοινό, έκανε πασαρέλα! Έβαλε λοιπόν το γαμπριάτικό του και περπάτησε στο catwalk, τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω του.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο ίδιος δεν έχει κάποια σχέση αυτή τη περίοδο, ωστόσο ο «Ορφέας» του Τατουάζ είναι πολύ πιθανόν να έκανε πρόβα για το μέλλον. Πάντως αν κρίνουμε από το αμάξι του, έχει πολύ γούστο! Δείτε τον με το κοστούμι του και πείτε μας, δεν συμφωνείτε και εσείς;

https://www.instagram.com/p/B52vBO8J_vl/[/OE