Νίκος Πολυδερόπουλος: Ο ηθοποιός των 8 Λέξεων μιλά για τις σχέσεις του - «Όλα τα καλά έχουν...»

Όσα αποκάλυψε για την προσωπική του ζωή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νίκος Πολυδερόπουλος: Ο ηθοποιός των 8 Λέξεων μιλά για τις σχέσεις του -  «Όλα τα καλά έχουν...»

O Νίκος Πολυδερόπουλος ο ηθοποιός στη σειρά “8 λέξεις” που υποδύεται, τον “Φρίξο”, βρέθηκε σήμερα στο πλατό της εκπομπής “Love it” και μίλησε για το πως βλέπει τις σχέσεις.

«Νομίζω ότι τον κόσμο δεν τον ενδιαφέρει η προσωπική μας ζωή, αλλά η δουλειά μας και γι’ αυτό προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος σε αυτό που κάνω, γιατί χαίρομαι από την αποδοχή που παίρνω από τον κόσμο και αυτό είναι δύναμη και με βοηθάει να γίνομαι καλύτερος», είπε αρχικά για την προσωπική του ζωή

«Πιστεύεις στο καρμικό, στην αγάπη, στον έρωτα; Στο είμαστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον;», τον ρώτησε η παρουσιάστρια με τον Νίκο Πολυδερόπουλο να απαντάει:

«Το πιστεύω! Θεωρώ ότι υπάρχουν κάποιες στιγμές στη ζωή μας, δεν ξέρω αν είναι για πάντα ή αν είναι μόνιμο, αλλά πιστεύω ότι υπάρχουν κάποιες στιγμές στη ζωή μας που το αισθανόμαστε αυτό και είναι όμορφο, χωρίς να πιστεύω ότι κρατάει αιώνια. Όλα τα καλά έχουν ημερομηνία λήξης, γι’ αυτό είναι και καλά. Δεν αναλώνομαι στο παρελθόν γιατί δεν μπορώ να αλλάξω κάτι, ούτε στο μέλλον γιατί καταστρέφω το τώρα. Είμαι ένας άνθρωπος που κάθε μέρα είμαι ένας άλλος, δηλαδή δεν είμαι ποτέ ο ίδιος που ήμουν χθες. Ζω αυτή τη στιγμή!». Τι θα δούμε όμως στο σημερινό επεισόδιο της σειράς 8 Λέξεις;

Νίκος Πολυδερόπουλος: Οι φήμες για νέα σχέση και η φωτογραφία ντοκουμέντο του ηθοποιού των 8 Λέξεων

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος εμφανίστηκε σε φωτογραφία με μια συνοδό και οι φήμες περί σχέσης φούντωσαν! Ο ηθοποιός τη φετινή τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνιστεί στη σειρά 8 λέξεις και πριν λίγο καιρό είχε αποκαλύψει πως είναι καλά στην προσωπική του ζωή!

Μάλιστα κυκλοφόρησε και φωτογραφία του με κορίτσι καλλονή και φούντωσαν οι φήμες περί σχέσης. Τι τελικά συμβαίνει; Ο Νίκος Πολυδερόπουλος ανέφερε στην εκπομπή του star, στη Φωλιά των Κου Κου : «Ποια κοπέλα διάβασες; Κάτσε γιατί τις προάλλες είπα είμαι έτοιμος για γάμο και μου φορτώσατε νύφη! Είμαι καλά, είμαι μόνος μου και είμαι καλά…»! Ανατροπή στις 8 λέξεις!

πολυδερόπουλος σχέση

Δέιτε το απόσπασμα!