Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ανατροπή στις 8 Λέξεις - Το νέο πρόσωπο που μπαίνει θα αντικαταστήσει τον...

Αυτό δεν το περιμέναμε

Ανατροπή στις 8 Λέξεις - Το νέο πρόσωπο που μπαίνει θα αντικαταστήσει τον...
News 21.09.2020 17:50
Από Ελένη Ζουγανέλη

Μια ανατροπή έχουμε στην επιτυχημένη σειρά του ΣΚΑΙ, τις 8 Λέξεις. Όπως ανακοινώθηκε, το νέο πρόσωπο που μπάινει στα νέα επεισόδια, δεν πρόκειται να υποδυθεί έναν νέο ρόλο, αλλά θα αντικαταστήσει έναν ηθοποιό.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή «Ευτυχείτε» και συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος, Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε πως η συνεργασία ενός πρωταγωνιστεί με την σειρά ολοκληρώθηκε και βρέθηκε ο αντικαταστάτης.

Αυτός λοιπόν ο αντικαταστάτης είναι ο Γιάννης Σπαλιάρα. Όπως ανέφεραν στον αέρα, πρόκειται να αντικαταστήσει τον, Αλέξη Παππά στον ρόλο του δολοπλόκου χαρακτήρα που υποδύεται. Το μοντέλο - ηθοποιός, ήδη βρίσκεται στην Κύπρο για τα γυρίσματα και θα τον δούμε στις οθόνες μας σε περίπου δυο μήνες.

Ωστόσο, θα έχουμε στα νέα επεισόδια και θανάτους. Νεκροί είναι δυο ηθοποιοί της σειράς.

8 Λέξεις Αλέξης Παππάς

Οι δηλώσεις του Γιάννη Σπαλιάρα για την συμμετοχή του στις 8 Λέξεις

Ο Γιάννης Σπαλιάρας, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Love It» και αναφέρθηκε στη νέα του συνεργασία με την σειρά 8 Λέξεις και τους ανθρώπους της παραγωγής, τους οποίους γνωρίζει αρκετά καλά.

«Ο Αντρέας Γεωργίου και η ομάδα του, με έκαναν να νιώσω καλά από την πρώτη στιγμή, μου έδειξαν ότι με θέλουν αρκετά. Με τα περισσότερα παιδιά έχω ξανασυνεργαστεί. Με τη Βάνα Δημητρίου, τη σεναριογράφο, είναι η τρίτη φορά (που συνεργαζόμαστε) όπως και με τον σκηνοθέτη, Κώστα Αναγνωστόπουλο, με τον οποίο είναι η τρίτη μας φορά», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τα πάνω κάτω στον ΣΚΑΙ με τις 8 Λέξεις - Αυτό που συνέβη δεν έχει προηγούμενο

Άσχημες εξελίξεις στις 8 Λέξεις - Ο Μιλτιάδης μαθαίνει τα πάντα για τον Φοίβο

Share