Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Θάνατος στις 8 Λέξεις - Νεκρά δυο πρόσωπα της σειράς

Θρήνος...

Θάνατος στις 8 Λέξεις - Νεκρά δυο πρόσωπα της σειράς
TV24 19.09.2020 14:13
Από Ελένη Ζουγανέλη

Όχι έναν θάνατο, αλλά δυο θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς 8 Λέξεις που προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Συγκεκριμένα, δυο πρόσωπα θα βρεθούν νεκρά και θα δημιουργηθεί χάος.

Αυτά είναι τα πρόσωπα της σειράς που θα καταλήξουν νεκρά στις 8 Λέξεις

Η Αποστολία δίνει τις απαραίτητες εξηγήσεις στον Ακη κι αυτός με τη σειρά του την πείθει να πάνε στην αστυνομία. Η Ευγενία με τη Στέλλα αφού δεν καταφέρνουν να πάρουν χρήματα από τη Σμαράγδα, αρχίζουν να εκβιάζουν τον Δημήτρη: «Το ποσό που μου ζητάτε είναι πολύ μεγάλο για να μπορέσω να σας το δώσω εδώ και τώρα. Δώστε μου τρεις μέρες διορία για να μπορέσω να συγκεντρώσω τα χρήματα», ισχυρίζεται κι εκείνες συμφωνούν.

Στο μεταξύ ο Σίμος αρχίζει να σκαλίζει την υπόθεση της Βίκυς και να συλλέγει πληροφορίες, ενώ η Κατερίνα, σοκαρισμένη από την αποκάλυψη, αρνείται να μιλήσει στον Λουκά και τον Μιλτιάδη και αποφασίζει να μάθει την αλήθεια μέσω της Σμαράγδας. Η Εύα ζητάει από τη Ναυσικά να γυρίσει πίσω από την Ελβετία, βασισμένη στην μεταστροφή της Ολυμπίας, ενώ ο Εκτορας εξηγεί στον Μιχαήλ πώς μπορεί να διεκδικήσει τη γονική μέριμνα του γιου του από τη Ρωξάνη. Ο Φρίξος γίνεται πολύ φίλος με την Ιφιγένεια, γεγονός που ενοχλεί τον Σπύρο, ενώ την ίδια ώρα ο Φρίξος προσπαθεί να πλησιάσει και την Ελλη.

Στο μεταξύ η Ηλιάνα μαθαίνει για τη γέννηση των διδύμων του Οδυσσέα και της Ερσης και βράζει από θυμό και ζήλια: «Αυτό δεν πρόκειται να περάσει έτσι», λέει μέσα της και δείχνει και πάλι πολύ αποφασισμένη να τους κάνει να πονέσουν. Την ίδια στιγμή η Στέλλα και η Ευγενία πάνε να πάρουν τα λεφτά του εκβιασμού, αλλά κάποιος τις πυροβολεί εξ επαφής.

Να σημειώσουμε πως χθες ανακοινώθηκαν μερικά πολύ ευχάριστα νέα για τη σειρά 8 Λέξεις του ΣΚΑΪ. Όπως μάθαμε λοιπόν, στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου πρόκειται να μπει ένα πρόσωπο πολύ γνωστό και αγαπημένο το οποίο σίγουρα θα φέρει τα πάνω κάτω.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τα πάνω κάτω στον ΣΚΑΙ με τις 8 Λέξεις - Αυτό που συνέβη δεν έχει προηγούμενο

Άσχημες εξελίξεις στις 8 Λέξεις - Ο Μιλτιάδης μαθαίνει τα πάντα για τον Φοίβο

Share