8 Λέξεις: Διαζύγιο για Έρση και Οδυσσέα!

Σοκαριστική εξέλιξη στο σημερινό 14/10 επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
8 Λέξεις: Διαζύγιο για Έρση και Οδυσσέα!

Διαζύγιο μεγατόνων σκάει σήμερα 14/10 στην σειρά 8 Λέξεις! Η Έρση αδυνατεί να συγχωρέσει τον Οδυσσέα και του ζητάει να χωρίσουν…

Εκείνος της εξηγεί πως όλα τα έκανε για να ανασάνουν οικονομικά, αλλά αρνείται ότι είχε σχέση με την Αντιγόνη. Η Έρση δεν τον πιστεύει και γυρεύει εξηγήσεις από τον Σπύρο, ενώ θύμα της οργής της πέφτει κι η Ιφιγένεια, που αγνοούσε εντελώς την κατάσταση. Μόλις όμως η Ιφιγένεια συνειδητοποιήσει ότι ο Σπύρος έκανε πλάτες στον Οδυσσέα, τσακώνεται μαζί του και του ζητάει να χωρίσουν. Η Εύα εξομολογείται όλη την αλήθεια στη Σμαράγδα για τον χωρισμό της με τον Σίμο. Η Σμαράγδα συναντάει τον Σίμο και διεκδικεί μια θέση στη ζωή του. Η Εύα προσπαθεί να διερευνήσει το θέμα των αναβολικών και ο Σίμος αποφασίζει να την βοηθήσει. Η Ναυσικά προσπαθεί να ηρεμήσει την Έρση, αλλά εκείνη δεν παίρνει από λόγια. Θυμάται όλα τα ψέματα και τις δικαιολογίες του Οδυσσέα και νιώθει προδομένη. Η Νόνα βλέπει ένα άσχημο σημαδιακό όνειρο που την ταράζει. Η Έρση αποφασίζει να αντιμετωπίσει την Αντιγόνη και πάει στο ξενοδοχείο.

Η Έρση δεν υπολογίζει τίποτα και ρωτάει ευθέως την Αντιγόνη πόσο καιρό έχουν κρυφή σχέση με τον Οδυσσέα. Ο Σίμος με τη Σμαράγδα τα ξαναβρίσκουν, το ζευγάρι όμως αποφασίζει να το κρατήσει κρυφό, διότι φοβάται την αντίδραση του Άκη! Η Ιφιγένεια με τον Φρίξο τραβάνε κι άλλο βίντεο μέσα στο Αγγλικό Νοσοκομείο που αποδεικνύει ότι κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει εκεί μέσα. Η Ναυσικά μαθαίνει τι συμβαίνει με τον Μιχαήλ και ζητάει να της πει όλη την αλήθεια για τη Βικτώρια. Στο μεταξύ, η Εύα καλεί τον Μάρκο και τον Στηβ σε γεύμα, γεγονός που φέρνει τον Μάρκο σε πολύ δύσκολη θέση. Ο Μιχαήλ προσπαθεί να συμφιλιώσει τον Έκτορα με τον Μιλτιάδη, σύντομα όμως καταλαβαίνει ότι το έργο του δεν θα είναι και τόσο εύκολο. Ο Μιλτιάδης βλέπει ότι ο Φοίβος έχει ένα κινητό πολύ παλιάς τεχνολογίας και αμέσως του μπαίνουν ιδέες.

Διαβάστε εδώ τι νούμερα έκανε το χθεσινό επεισόδιο της σειράς στον ΣΚΑΙ!

Τι θα συμβεί αύριο στις 8 Λέξεις

8 ΛΕΞΕΙΣ Επεισόδιο 55 β κύκλος

Η Έρση φαίνεται αποφασισμένη να πάρει διαζύγιο και κανένας δεν μπορεί να την πείσει για το αντίθετο. Ούτε ο απελπισμένος Οδυσσέας που βλέπει τα πάντα γύρω του να διαλύονται ούτε η Ναυσικά που έχει μείνει στην Κέρκυρα, προσπαθώντας να συμφιλιώσει το ζευγάρι. Στο μεταξύ, όλοι μπλέκονται σ’ αυτή την υπόθεση. Ο Φρίξος έχει πάρει στα σοβαρά τον ρόλο του σαν… ανεξάρτητου ερευνητή, ενώ η Ιφιγένεια με τον Σπύρο έχουν σκοτωθεί μεταξύ τους.

8 Λέξεις νέα επεισόδια

Παράλληλα, στην Αθήνα, ο Άκης συγκρούεται άγρια με τον Δημήτρη για το θέμα του δαχτυλιδιού που χάρισε στην Αποστολία, ενώ η Ηλιάνα, παρότι ένας αθώος έχει συλληφθεί για τον φόνο της Αγγελικής Βανδώρου, δεν παύει να ανησυχεί ότι μπορεί η αστυνομία να φτάσει και σ’ αυτή.

Τέλος, ενώ ο Στηβ βρίσκεται στο σπίτι της Εύας και του Νικηφόρου για φαγητό, ο Σίμος μπουκάρει στο σπίτι του για να ψάξει σχετικά με την υπόθεση με τα αναβολικά, αλλά δεν έχει υπολογίσει ότι ο Στηβ έχει στο κινητό του εφαρμογή που τον συνδέει με τις κάμερες του σπιτιού του.

8 ΛΕΞΕΙΣ Επεισόδιο 56 β κύκλος

Ο Στηβ παρακολουθεί καρέ καρέ τη διάρρηξη του Σίμου στο σπίτι του, αλλά δεν αντιδρά. Παράλληλα, ο Σίμος ενημερώνει την Εύα πως δεν βρήκε τίποτα ύποπτο στο σπίτι του Στηβ, αλλά να έχει τα μάτια της ανοιχτά. Η Εύα, που δεν μπορεί να ζει με την αμφιβολία, αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά στον Νικηφόρο. Η Έρση επιμένει στον χωρισμό της με τον Οδυσσέα, παρά τις προσπάθειες της Ναυσικάς και της Ιφιγένειας να της αλλάξουν γνώμη. Ο Έκτορας πιέζει την Αλίκη να συνεχίσει την ψυχοθεραπεία. Ο Άκης ζητάει από τον Αλέκο να καλέσει τον διευθυντή ειδήσεων στο σπίτι για φαγητό.

Ο Φρίξος επισκέπτεται τον Στέλιο στις φυλακές και προσπαθεί να διαλευκάνει το μυστήριο. Ο Σίμος κανονίζει κρυφό ραντεβού με τη Σμαράγδα κι η Εύα αναλαμβάνει να κάτσει με την Ολυμπία, όμως η μικρή είναι εξαφανισμένη. Ο Οδυσσέας πέφτει από τα σύννεφα όταν μαθαίνει πως η Έρση έκανε αίτηση διαζυγίου.