Η "καυτή" φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη μπροστά από το δέντρο - Με κολλητό φόρεμα όλο κρόσσια

Ανέβηκε πριν λίγα λεπτά στο instagram

Πριν από λίγα λεπτά η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μια απίστευτα "καυτή" φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Ποζάρει μπροστά στο δέντρο στο σπίτι της στα Μελίσσια με ένα συγκλονιστικό μίνι και κολλητό φόρεμα με κρόσσια, σαν βοηθός του Άγιου Βασίλη, μιας και φοράει και το σκουφάκι του.

Η φωτογραφία αυτή ανέβηκε για Giveaway, μιας και η Μενεγάκη τηρεί πιστά την τακτική που σας είχαμε αποκαλύψει πως θα ακολουθήσει πριν καν φύγει από τον ALPHA.

Expand player

Η νέα "καυτή" φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη

Δεν χρειάζεται να αναφερθούμε στο ότι εκτός από τα σχόλια που πήρε κάτω από την φωτογραφία για το giveaway, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν θετικά την εμφάνισή της και της τόνισαν πόσο ανανεωμένη και κούκλα φαίνεται.

Τόσα παίρνει η Ελένη Μενεγάκη για να ανεβάσει μια φωτογραφία στο instagram

Η αλήθεια είναι πως εκτός του ότι είναι η Ελένη Μενεγάκη, έχει κι ένα ισχυρό instagram account που μετρά πάνω από 1 εκατομμύριο ακόλουθους, και τέτοια προφίλ για όσους δεν γνωρίζουν θεωρούνται "χρυσά". Η Ελένη λοιπόν το ξέρει και το "εκμεταλλεύεται".

Παλιότερα, όταν ήταν επί εποχές ALPHA και ήταν το πρώτο όνομα της ελληνικής τηλεόρασης - βέβαια και τώρα είναι ασχέτως που δεν την βλέπουμε στους δέκτες μας - το πάτωμά της για ένα post ήταν 5 χιλιάδες ευρώ ενώ γενικά για να διαφημίσει ένα προϊόν το κοστολογούσε γύρω στα 7 χιλιάρικα.

Τώρα, όμως, που δεν βρίσκεται πια στην πρώτη γραμμή και το να την βλέπουμε είναι σπάνιο υλικό, έχει ανεβάσει το κασέ της, όπως μου αποκάλυψε άνθρωπος που βρίσκεται πολύ κοντά της κι ένα της post μπορεί να φτάσει να "πουληθεί" έως και 15 χιλιάδες ευρώ!

Τρελό;

Η Ελένη ξέρει τι κάνει, όμως και μπράβο της γιατί πάλεψε πολύ και πέρασε πολλά μέχρι να καταφέρει να γίνει αυτή που είναι σήμερα...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ξανά έγκυος από τον Παντζόπουλο η Ελένη Μενεγάκη; Η φωτογραφία που έκανε τα στόματα να μιλάνε...

Για βόλτα παρά την κακοκαιρία η Ελένη Μενεγάκη - Η φωτογραφία που μόλις κυκλοφόρησε