Δημήτρης Παπανώτας: Απαντά δημόσια στην Κατερίνα Καινούργιου - «Δεν είναι αυτά προβλήματα...»

Τι είπαν μεταξύ τους;

Ο Δημήτρης Παπανώτας επικοινώνησε σήμερα με την εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται και θέλησε να απαντήσει δημόσια για το περιστατικό που διαδραματίστηκε χθες με την Κατερίνα Καινούργιου, ξεκαθαρίζοντας για άλλη μία φορά πως δεν είναι σοβαρό πρόβλημα ο τρόπος με τον οποίο προφέρει το «ρ».

Η Κατερίνα Καινούργιου είχε μιλήσει στο live του J2US για την προφορά της και για το bullying που είχε δεχθεί, γεγονός που το επόμενο πρωί πυροδότησε το σχόλιο του Δημήτρη Παπανώτα στην εκπομπή Happy Day.

Expand player

Σήμερα, η Ναταλία Γερμανού επικοινώνησε μαζί του και ο παρουσιαστής επέμεινε στην άποψή του, ενώ τόνισε πως έχει μιλήσει προσωπικά με την Κατερίνα Καινούργιου.

«Είχαμε ανταλλαγή μηνυμάτων με την Κατερίνα. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Την ξέρω χρόνια. Έχουμε γνωριστεί και υπάρχει και αμοιβαία αγάπη. Θα μπορούσαν να έχουν προηγηθεί τα τηλέφωνα και να δοθούν αμοιβαίες εξηγήσεις. Την είπε τη λέξη bullying. Ίσως δεν κατάλαβε τον παραλληλισμό που κάνω. Νομίζω πως έγιναν αντιληπτές οι αντιλήψεις και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Εγώ την αγαπάω, είναι πανέμορφη και νομίζω έχει βρει πάρα πολλά για να στενοχωριέται για ένα “ρ”.

Έχει βρει την ευτυχία, νομίζω έχει βρει και τον έρωτα. Δεν είναι αυτά προβλήματα, όταν υπάρχουν πολύ σοβαρά προβλήματα στις ζωές των ανθρώπων… Υπάρχει μεγάλη αγάπη και θαυμασμός. Δεν υπήρχε από μέρους μου καμία πρόθεση να τη μέμψω ή οτιδήποτε».

Πώς είχε απαντήσει η Κατερίνα Καινούργιου στο σχόλιο που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας

«Με θλίβει απεριόριστα… Μου έχουν έρθει πάρα πολλά αρνητικά μηνύματα από το πρωί για τον Δημήτρη Παπανώτα, μου είπαν ότι τοποθετήθηκε επιεικώς απαράδεκτα. Και μάλιστα, σύγκρινε τη συγκεκριμένη εμφάνιση και έμπλεξε μέσα και παιδάκια με καρκίνο. Είμαστε καλά ή μου κάνετε πλάκα τώρα; Δεν χρησιμοποίησα ποτέ τη λέξη bullying χθες, ούτε κλαύτηκα.

Το να πεις ότι κλαύτηκα και να μπλέξεις μέσα παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, αυτό είναι βλάσφημο Δημήτρη μου, όχι αυτό που έκανα εγώ χθες που ήταν καθαρά ένα ψυχαγωγικό show. Μην ψάχνετε με το παραμικρό να πείτε κάτι αρνητικό και να το συγκρίνετε με κάτι τόσο σοβαρό. Ένας άνθρωπος με τόση ευφυΐα και καλό παιδί ο Δημήτρης με ευαισθησίες… Δημήτρη ντροπή! Ντροπή! Θεωρώ ότι είναι ένα φάουλ του όλο αυτό», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ο Δημήτρης Παπανώτας ξεσπά κατά του Ευτύχη Μπλέτσα - «Ούτε καν μπαίνει στον κόπο να ελέγξει το..»

Δημήτρης Παπανώτας: Το "καρφί" στον Μικρούτσικο - «Δεν υπήρχε άνθρωπος εν ενεργεία και έπρεπε να...»