Δημήτρης Παπανώτας: Το "καρφί" στον Μικρούτσικο - «Δεν υπήρχε άνθρωπος εν ενεργεία και έπρεπε να...»

Τον "άδειασε" κανονικά...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δημήτρης Παπανώτας: Το

Ένα απίστευτο "καρφί" για τον Ανδρέα Μικρούτσικο πέταξε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Δημήτρης Παπανώτας με αφορμή ερώτηση που του έγινε για το Big Brother.

Ο δημοσιογράφος μίλησε στην Real life και την Πολυξένη Καραμίχα και αναφέρθηκε στην επιστροφή του ριάλιτι η οποία έγινε με επιτυχία.

Υπάρχει κάτι στην τηλεόραση που σας αρέσει πραγματικά;

Το Big Brother είναι σε άλλο κανάλι και δεν θα ήθελα να το σχολιάσω, αλλά το είχα πει πριν από χρόνια ότι θα κάνει νούμερα όποιος το ξανακάνει. Όταν το είχα πει, είχα κάτι διαφορετικό στο μυαλό μου. Μεγαλύτερη προσοχή στην επιλογή των συμμετεχόντων και των συντελεστών.

Των συντελεστών γιατί;

Χρειάζεται ένας πολύ έμπειρος παρουσιαστής που θα μπορεί να διαχειριστεί τις καταστάσεις.

Να σημειώσουμε πως ο Δημήτρης Παπανώτας είχε "αδειάσει" και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Τι είχε συμβεί;

Αυτό είναι το "καρφί" του Δημήτρη Παπανώτα στον Μικρούτσικο

Είναι και ο Ανδρέας Μικρούτσικος συντελεστής.

Θέλετε να μου πείτε ότι σε όλο το τηλεοπτικό στερέωμα δεν υπήρχε ένας άνθρωπος εν ενεργεία και έπρεπε να καλέσουν από την αποστρατεία τον κύριο Μικρούτσικο;

Δημήτρης Παπανώτας: Τα πυρά στο Big Brother και τον παρουσιαστή - «Μας αναφέρει ανά πεντάλεπτο τη σύζυγό του...»

Πυρά κατά του Big Brother και του παρουσιαστή του έριξε ο Δημήτρη Παπανώτας μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μεταξύ άλλων ότι είναι ένα ριάλιτι χωρίς αντικείμενο σε σχέση με τα άλλα που έχουν να μέσα τους στοιχεία φλερτ ή στοιχεία ανταγωνισμού στο τραγούδι.

Αυτά είναι τα πυρά του Δημήτρη Παπανώτα στο Big Brother και τον παρουσιαστή του

«Αφού λοιπόν σας ενδιαφέρει ακούστε δύο πράγματα.

Αφήστε καταρχήν τις συγκρίσεις. Το big brother είναι το μόνο ριαλιτι χωρίς αντικείμενο. Οπότε καμία σχέση με τα υπόλοιπα όπου πηγαίνεις για να τραγουδήσεις ή να γίνεις μοντέλο ή σεφ ή να φλερτάρεις. Το επίπεδο βέβαια του φλερτ και της ερωτικής διεκδίκησης δεν έχει πάντα να κάνει με την γενικότερη προσωπικότητα του ανθρώπου. Εκεί, αν την δαγκώσεις, μπορεί να ξεφύγεις όποιος κι αν είσαι. Πόσο μάλλον όταν παίζει κι ο γυναικείος ανταγωνισμός…

Όσο για το big brother, δε φταίει το κονσεπτ γιαυτό που βλέπετε. Μια χαρά θα ήταν αν έμπαιναν στο σπίτι άνθρωποι σκεπτόμενοι, με παιδεία κι ενδιαφέροντα. Αν αντί να σκοτώνονται και να πουλάνε κρέας και ματαιοδοξία, βλέπαμε να συζητούν όπως κάνουμε όλοι στις παρέες μας. Να διηγούνται κομμάτια της ζωής τους όπως κάνουμε όταν γνωρίζουμε καινούργιους φίλους. Να φλερτάρουν… Αν το παιγνίδι μας έδειχνε ότι υπάρχουν και σκεπτόμενοι και σοβαροί μετανάστες. Έξυπνες χειραφετημενες γυναίκες. Ομορφαντρες που δεν ζουν μόνο για τους κοιλιακούς τους. Καταλαβαινετε ελπίζω. Το πρόβλημα λοιπόν είναι ποιους επέλεξαν για μέσα.

Με τι κριτήρια. Κσι θα σας εκπληξω. Γυναίκα έβαλε την τελική υπογραφή στην επιλογή!!!!! Χωρίς προφανώς καν να σκεφτεί τι συμπέρασμα μπορεί να βγάλει κανείς για το γούστο της ή το επίπεδο της… Κερασάκι στην τούρτα η επιλογή παρουσιαστή και πάνελ… Ο κεντρικός να τραγουδάει (άσχετο) τα τραγούδια του και τα τραγούδια του μπαμπά… Α και να μας αναφέρει ανά πεντάλεπτο τη σύζυγό του…( αν μπορούσε ας έκανε κι αλλιώς)… Το πάνελ αξιοθρήνητο… Όπως τα περισσότερα πάνελ πασχίζει να φανεί… Ω τι μοίρα για ένα άνθρωπο προχωρημένης ηλικίας και γνωστής… πορείας…

Η ψυχολογος δε, αν δε χτυπήσει μπιέλα τώρα, δε θα χτυπήσει ποτέ. Το βλέπεις το πολιτισμικό σοκ στα μάτια της. Ε, σε κάποιο λάιβ θα τα σκίσει τα πτυχία της…Το βλέπω…Σε άγρα τηλεθέασης και για την τελική κάθαρση…
Αυτά. Ελπίζω να μη βιαστείτε οι καλοθελητες να με παρεξηγήσετε ΠΆΛΙ Αν και δε βαριέσαι».

Να σημειώσουμε πως το Big Brother κατακεραύνωσε και η Ντόρα Μακρυγιάννη, η πρώην πρωταγωνίστρια της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα».