Δημήτρης Παπανώτας: «Άδειασε» τον Αρναούτογλου - «Νιώθει κατατρεγμένος κι έχει εμμονές»

Όσα δήλωσε στην κάμερα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δημήτρης Παπανώτας: «Άδειασε» τον Αρναούτογλου - «Νιώθει κατατρεγμένος κι έχει εμμονές»

Στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» μίλησε ο Δημήτρης Παπανώτας και «άδειασε» την Φωτεινή Πετρογιάννη τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην πρόσφατη “κόντρα” του με τον παρουσιαστή και αποκάλυψε πως επικοινώνησε μαζί του για να λύσει την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε.

«Συνήθως αποκαθιστώ τις σχέσεις μου, τουλάχιστον εγώ δεν έχω πρόβλημα να σηκώσω το τηλέφωνο και να πάρω όταν νιώθω ότι έχει υπάρξει παρεξήγηση. Την ώρα που ερχόμασταν πήρα τηλέφωνο τον Γρηγόρη. Αν πραγματικά νιώθω με έναν άνθρωπο ότι ούτε το επίπεδό μου μου επιτρέπει να τον συμμεριστώ ούτε την παιδεία μου ούτε καν μιλάμε την ίδια γλώσσα για να συζητήσω μαζί του, ε δεν θα μπω στον κόπο.

Αν είχα μπροστά μου τον Γρηγόρη θα του έλεγα να κουλάρει λίγο. Νιώθει κατατρεγμένος κι έχει εμμονές. Νομίζω ότι έπρεπε να το πάρει λίγο πιο χαλαρά», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπανώτας. Δείτε εδώ πως ξεκίνησε η κόντρα τους.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η καυστική απάντηση στην Τσιμτσιλή - "Δεν χωράει καθόλου χιούμορ"

Από τα παρασκήνια του «The 2Night Show» μίλησε στην κάμερα του Πρωινού ο Γρηγόρης Αρναούτογου, ο οποίος εξήγησε τον λόγο που αντέδρασε στα σχόλια που έγιναν για τα κιλά του από το Happy Day. " Δεν χωράει χιούμορ" δήλωσε ο παρουσιαστής!

Ο παρουσιαστής έριξε τους τόνους και ξεκαθάρισε πως μίλησε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το θέμα έληξε.

«Μίλησα με τη Σταματίνα. Ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα. Κάποιες απόψεις. Γιατί μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής. Δεν στενοχωριέμαι για τέτοια πράγματα. Θεωρώ πως σε κάποια θέματα δε χωράει καθόλου χιούμορ. Θεωρώ πως το 2020 δεν κάνουμε χιούμορ με τέτοια πράγματα. Για το πώς είναι ένας άνθρωπος με τα κιλά του. Αντιλαμβάνομαι πως μπορεί να ήταν καλοπροαίρετο το σχόλιο.

Αλλά είμαι τόσο υπερευαίσθητος που στο ραδιόφωνο σταμάτησα τραγούδι παιδικό που έλεγε “η χοντρή κυρία ανέβηκε στο τραμ και έσπασε το τραμ”. Όταν βάζεις ένα τέτοιο παιδικό τραγουδάκι για να γελάσουν τα παιδιά, μη σας φανεί παράξενο αν μεθαύριο το παιδάκι που το άκουσε, έκανε bullying σε άλλο παιδάκι επειδή ήταν παχουλό. Εσύ το άφηνες να ακούει ένα τέτοιο τραγουδάκι. Δείτε επίσης την δήλωση του παρουσιαστή για την Ελένη!

Με το θέμα των κιλών δεν κάνουμε καθόλου χιούμορ. Και θέλω να πιστέψω πως δεν ήταν κακοπροαίρετο. Με τον κύριο Παπανώτα δεν επικοινώνησα. Επικοινώνησα με τη Σταματίνα που έχω μια ιδιαίτερη εκτίμηση και συμπάθεια. Φτάνει μέχρι εδώ. Αυτό είναι τέλος, σταματάμε εδώ» εξήγησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.