Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η δήλωση για την Ελένη που θα συζητηθεί - «Δέχτηκε επίθεση...»

Πέταξε... καρφιά ο παρουσιαστής

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η δήλωση για την Ελένη που θα συζητηθεί - «Δέχτηκε επίθεση...»

Μια δήλωση για την Ελένη Μενεγάκη και την αποχώρηση της από την τηλεόραση έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό 7ημέρεςTV, η οποία θα συζητηθεί.

Αυτή είναι η δήλωση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την Ελένη

«Με την Ελένη έχουμε μια σχέση σεβασμού και εκτίμησης. Δεν μιλάμε καθημερινά, δεν βρισκόμαστε ή δεν πάμε διακοπές μαζί, αλλά σεβόμαστε πολύ ο ένας τον άλλον. Για μένα δεν έχει κλείσει τίποτα. Η Ελένη δέχτηκε άδικη επίθεση.

Επειδή δεν πήγε καλά μία χρονιά, έπεσαν να τη φάνε. Πόσο άδικο είναι αυτό για κάποιους ανθρώπους της τηλεόρασης, οι οποίοι έχουμε τόσα χρόνια στην πλάτη, πολλές επιτυχίες πολλών ετών και συγγνώμη αν ακούγεται εγωιστικό.

Βλέπεις ότι στην Αμερική, και γενικότερα σε χώρες που έχουν ιστορία τηλεόρασης, φέρονται πολύ καλά στους ανθρώπους που έχουν παραμείνει τόσα χρόνια και έχουν δώσει εξετάσεις. Εδώ κατασπαράζουν τον άνθρωπο που έστω και για μία χρονιά μπορεί να μην| πάει καλά.

Μου φαίνεται αδιανόητο, θεωρώ ότι η Ελένη βάζει απλώς ένα κόμμα στο βιβλίο της δικής της τηλεοπτικής ιστορίας. Πολύ σύντομα θα την ξαναδούμε. Εμένα μου αρέσει η Ελένη, το πρόσωπο της, η ενέργεια της. Δεν μπορώ να φανταστώ να μην είναι παρούσα στην τηλεόραση, που οφείλει να είναι ανοιχτή στα καινούργια πρόσωπα, αλλά οι κολόνες της δεν πρέπει να φεύγουν».

Δείτε εδώ και την τρυφερή φωτογραφία που είχε ανεβάσει ο Ματέο στο instagram με την μικρή Μαρίνα λίγες ημέρες πριν.

Δάκρυσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου - Η αποκάλυψη για την οικογένειά του και την Ελένη

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας το βράδυ της Τετάρτης με την σύζυγό του, Ναταλί Κακκαβά, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show, στην οποία και έκανε αποκαλύψεις που το έφεραν δάκρυα στα μάτια. Μίλησε για την οικογένειά του, τον θάνατο των γονιών του αλλά και για την συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη.

«Είμαι ένα δέντρο χωρίς ρίζες. Δεν έχω κανέναν, ούτε γονείς, ούτε αδέρφια, ούτε ξαδέρφια. Μόνο τον Γρηγόρη! Τα παιδιά είναι η συνέχειά σου. Όλοι έχουμε ανάγκη να ξέρουμε ότι προερχόμαστε από κάπου και ανήκουμε και κάπου. Τα παιδιά μας είναι η συνέχειά μας, τα παιδιά έχουν εμάς. Κι εγώ κάποιες φορές θα ήθελα να ξέρω ότι ανήκω κάπου. Κι ευτυχώς αυτό το ρόλο τον έχει πάρει ο Γρηγόρης», είπε η Ναταλί Κάκκαβα.

Με αφορμή τις δηλώσεις αυτές ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανέφερε εμφανώς συγκινημένος:

«Με συγκινεί η Ναταλί. Τα παιδιά μας δεν έχουν γνωρίσει παππούδες και γιαγιάδες, το κουβαλάμε αυτό. Οι δικοί μου γονείς δεν γνώρισαν τα παιδιά μου»,

Οι αποκαλύψεις του Γρηγόρη Γκουντάρα για την συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη

Γρηγόρης Γκουντάρας αποκαλύψεις για την Ελένη Μενεγάκη στο The 2nigh show

«Ήμουν 16 χρόνια με την Ελένη. Όταν έφυγα μετά από 16 χρόνια ήταν πολύ ψυχοφθόρο. Ήμουν στο πουθενά και είχα ένα αβέβαιο μέλλον. Έχασα τη συνήθειά μου. Δούλευα επί 16 χρόνια 12 ώρες την ημέρα. Αυτή ήταν η ζωή μου. Και όλο αυτό ανατρέπεται. Ήταν σαν διαζύγιο. Το είπα και στην ίδια ότι η αποχώρησή μου έπρεπε να γίνει ένα καλοκαίρι πριν. Στη δουλειά που κάνουμε κάθε καλοκαίρι ψάχνεσαι»

Να σημειωθεί, πως το ίδιο βράδυ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην έναρξη της εκπομπής του αποχαιρέτησε έναν άνθρωπο που έφυγε εχθές από την ζωή...

Δείτε την συνέντευξή του αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο: