Ματέο Παντζόπουλος: Τρυφερές στιγμές με την μικρή Μαρίνα στο Όναρ - Φωτογραφία από την παραλία

Τρυφερό οικογενειακό στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ματέο Παντζόπουλος: Τρυφερές στιγμές με την μικρή Μαρίνα στο Όναρ - Φωτογραφία από την παραλία

Μια φωτογραφία που είχε τραβηχτεί πέρυσι στην παραλία κάτω από το Όναρ με πρωταγωνίστρια την μικρή Μαρινούλα δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες ο Ματέο Παντζόπουλος στον λογαριασμό του ξενοδοχείου στο instagram.

Ένα πάρα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο θυμήθηκε ο σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη που είχε απαθανατιστεί από την κάμερα του κινητού του το καλοκαίρι του 2019, όταν η μικρή Μαρίνουλα έπαιζε στην παραλία της Άνδρου και βρήκε έναν αστερία.

Αυτή είναι η τρυφερή φωτογραφία της μικρής Μαρινούλας από το Όναρ που δημοσίευσε ο Ματέο Παντζόπουλος

"Πονοκέφαλος" το Όναρ για Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλο - Τι συμβαίνει

Ματέο Παντζόπουλος στο Όναρ με την μικρή Μαρίνα

Ελένη: Φωτογράφισε τον Μάκη και τη Μαρινούλα στο σπίτι τους στα Άχλα - Μαγευτική η θέα της βεράντας τους

Τον Μάκη Παντζόπουλο και την μικρή Μαρινούλα φωτογράφισε η Ελένη Μενεγάκη στην βεράντα του σπιτιού τους στα Άχλα της Άνδρου. Η θέα που έχουν είναι μαγευτική, καθώς βλέπει όλο πρασινάδα.

Το ζευγάρι μαζί με τα παιδιά βρίσκεται στον επίγειο παράδεισο του και απολαμβάνει κάθε λεπτό από τις τελευταίες ώρες που τους έχουν μείνει πριν επιστρέψουν στην Αθήνα, λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων, αφού οι κανονικές διακοπές δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αρχικά, η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία με τον Θοδωρή Μισόκαλο, την ώρα που είχαν επιβιβαστεί στο πλοίο.

«Επιτέλους το Σαββατοκύριακο ξεκινά και οι όμορφες παραλίες, μας περιμένουν φίλοι μου. Επιβιβάζομαι με προορισμό καταγάλανα νερά», έγραψε η αγαπημένη παρουσιάστρια στη φωτογραφία που ανέβασε.

Λίγη ώρα αργότερα, πόζαρε στο πλευρό του αγαπημένου της αδερφού, με τον οποίο πάει στην Άνδρο. Δείτε εδώ πόσο κοστίζει μία βραδιά τον Αύγουστο στο ξενοδοχείο του στην Άνδρο και θα πάθετε πλάκα!

Στην συνέχεια μοιράστηκε η ίδια μια φωτογραφία της, όπου την είδαμε να ποζάρει πιο λαμπερή και χαλαρή από κάθε άλλη φορά στις διακοπές της.