Αντάλλαξαν «πυρά» στον αέρα Παπανώτας και Καινούργιου - «Είναι βλάσφημο»

Η ατάκα της που τον ενόχλησε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αντάλλαξαν «πυρά» στον αέρα Παπανώτας και Καινούργιου - «Είναι βλάσφημο»

Ο Δημήτρης Παπανώτας μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Happy Day για τη χθεσινή εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο J2US και οι δυο τους δε δίστασαν να ανταλλάξουν «πυρά» στον αέρα εξ΄αιτίας μίας ατάκας του πρώτου.

Ο παρουσιαστής σχολίασε όσα είπε χθες η Κατερίνα Καινούργιου μετά το τραγούδι της στο J2US και έδειξε να είναι ενοχλημένος μαζί της.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως δεν μπορεί να δεχθεί ότι τα παιδιά έκαναν bullying στην Κατερίνα Καινούργιου, τη στιγμή που άλλοι άνθρωποι αντιμετωπίζουν ουσιαστικά προβλήματα.

«Συγγνώμη λίγο, είναι η μέρα μου σήμερα κι έχω και… ζοχάδες. Υπάρχει κόσμος που αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα. Το να βγαίνω και να κλαίγομαι γιατί έχω αυτό το “ρ” που είναι και χαριτωμένο, για κορίτσι ειδικά είναι πολύ χαριτωμένο, και… “έκανα χρόνια λογοθεραπεία και σερνόμουν στα πατώματα, μου έκαναν bullying” όλο αυτό είναι αν μη τι άλλο βλάσφημο, όταν ξέρεις ότι υπάρχουν παιδάκια με καρκίνο και άνθρωποι που έχουν σοβαρά προβλήματα», είπε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Δεν μπορώ τώρα, ο καθένας το τόσο το κάνει τόσο. Σιγά το bullying που θα φάει για το “ρ”», πρόσθεσε επίσης ο Δημήτρης Παπανώτας.

Η Κατερίνα Καινούργιου ωστόσο απάντησε σε όσα είπε για εκείνη στο Happy Day ο Δημήτρης Παπανώτας

Η παρουσιάστρια έπαιξε στην εκπομπή της τις παραπάνω δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα και θέλησε να πάρει θέση ξεκαθαρίζοντας πως δεν είχε σκοπό να «κλαφτεί» στο κοινό.

«Δεν κλάφτηκα. Προς Θεού, ήταν μια ψυχαγωγική εκπομπή και επιλέξαμε ένα τραγούδι με χιουμοριστικό χαρακτήρα. Το να συγκρίνεις αυτό που έκανα εγώ με παιδιά που έχουν καρκίνο αυτό είναι βλάσφημο όχι αυτό που έκανα εγώ… Γιατί το πήγατε εκεί; Δημήτρη ντροπή… Πραγματικά δεν πρέπει να τα μπλέκουμε αυτά τα δυο θέματα».

Στο πλευρό της βέβαια στάθηκαν και οι συνεργάτες της, οι οποίοι «άδειασαν» με τη σειρά τους τον Δημήτρη Παπανώτα και μίλησαν για τη δουλειά που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια η Κατερίνα Καινούργιου.