J2US: Η εκθαμβωτική εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου - Πήρε «φωτιά» το πλατό με το τραγούδι της

Πάθαμε πλάκα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
J2US: Η εκθαμβωτική εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου - Πήρε «φωτιά» το πλατό με το τραγούδι της

Έβαλε «φωτιά» στο αποψινό πλατό του J2US η Κατερίνα Καινούργιου η οποία ερμήνευσε παρέα με τον Νίκο Κοκλώνη το τραγούδι «Κοκορίκο», της Ρένας Βλαχοπούλου και ξεσήκωσαν τους πάντες.

Με αφορμή το γεγονός ότι η αποψινή βραδιά είναι αφιερωμένη στον Ελληνικό Κινηματογράφο, οι δύο παρουσιαστές επέλεξαν να ερμηνεύσουν ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια.

Η ξανθιά παρουσιάστρια του Ευτυχείτε ανέφερε, μεταξύ των άλλων, πως δηλώνει φανατική τηλεθεάτρια του μουσικού σόου δίνοντας τα τα συχγαρητήρια της σε όλους τους συντελεστές.

Έτσι, ο Νίκος Κοκλώνης είπε με θαυμασμό: “Η Κατερίνα έχει δουλέψει πάρα πολύ για να φτάσει εδώ που βρίσκεται και τα έχει καταφέρει, είμαστε φίλοι πολλά χρόνια”.

Στο μεταξύ, η παρουσιάστρια ανέφερε, μέσα σε όλα, το μπούλινγκ που έχει αντιμετωπίσει από μικρή ηλικία εξαιτίας της δυσκολίας της στην προφορά του γράμματος «Ρ» ενθαρρύνοντας τον κόσμο να μετατρέπει τις αδυναμίες του σε δυνάμεις, περνώντας έτσι το δικό της μήνυμα.

«Θέλω να πω κάτι, η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν τυχαίο το τραγούδι που επιλέξαμε σήμερα. Όταν ήμουν πιο μικρή, γύρω στα 12-13 το ρο το έλεγα γάμα και έκανα λογοθεραπεία για πολλά χρόνια. Στο τέλειο σημείο δεν έφτασα ποτέ γιατί υπάρχει και ένα θέμα με το χαλινό»l

«Όταν άρχισα να κάνω τηλεόραση όλοι λέγανε η Κατεγίνα, αυτή που δε λέει το ρο… Υπέστη ένα μπούλινγκ αρκετά έντονο. Τότε πήγα στον Alpha με τον Νίκο Μουτσινά και θυμάμαι χαρακτηριστικά τον Νίκο να μου λέει ‘Αυτή η αδυναμία σου πρέπει να γίνει προτέρημά σου’».

«Κάτι που μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε ανασφαλείς αν το αγαπήσουμε και το τρολάρουμε και αυτοσαρκαστούμε μέσα από αυτό μπορεί να είναι ένα χαρακτηριστικό μας που να μας βγει σε καλό τελικά» κατέληξε λέγοντας η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε εδώ, στο μεταξύ, την έκτακτη ανακοίνωση του σταθμού!

J2US: Δεν φαντάζεστε τι έκλεψε η Βίκυ Σταυροπούλου από τον Μουτσινά - Το κάνει.. giveaway!

Το ανεπανάληπτο live του J2US έχει ξεκινήσει και δεν άργησαν να ξεκαρδίζονται οι κριτές με τα σχόλια που κάνουν μεταξύ τους. Η Βίκυ Σταυροπούλου, μάλιστα, αποκάλυψε ότι έκλεψε κάτι από τον Νίκο Μουτσινά και σκοπεύει να το κάνει giveaway, με τον Νίκο Κοκλώνη και τους υπόλοιπους κριτές να ξεσπούν σε γέλια.

Η Βίκυ, λοιπόν, αποκάλυψε πως έκλεψε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο από το πλατό του Νίκου Μουτσινά και το «Καλό Μεσημεράκι» και σκοπεύει να το δώσει σε έναν τυχερό τηλεθεατή του μουσικού σόου.

Ο παρουσιαστής φυσικά έμεινε έκπληκτος και αμέσως μετά εμφανίστηκε στην σκηνή το χριστουγεννιάτικο δέντρο με την Βίκυ Σταυροπούλου να λέει: “Επειδή κάποια άτομα μας τρολάρουν για τα giveaway που κάνουμε και κοντινά μας άτομα όπως ο Νίκος ο Μουτσινάς, έκανα και εγώ κάτι, πήγα στο πλατό έκλεψε ένα δέντρο χωρίς να το ξέρει ο Νίκος και το κληρώνω”.

Την ίδια στιγμή, ο Νίκος Κοκλώνης προκάλεσε και αυτός με την σειρά του τον Νίκο Μουτσινά να τραγουδήσει το «Γούτσου- Γούτσου» όπως έκανε και ο ίδιος στην έναρξη!