The Voice: Ο Γιώργος Καπουτζίδης στην θέση παρουσιαστή αντί του Γιώργου Λιανού

Εσείς ποιον προτιμάτε;

Με τον Γιώργο Λιανό να βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στον Άγιο Δομίνικο λόγω του Survivor - δείτε εδώ πόσο κάνει σε τηλεθέαση -, η θέση του παρουσιαστή στο The Voice έμεινε κενή. Ωστόσο, η εύρεση νέου προσώπου από το κανάλι έγινε γρήγορα και τη θέση του παίρνει στα live o Γιώργος Καπουτζίδης.

Όπως είχε αποκαλύψει η Ναταλία Ανδρικοπούλου στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», το κανάλι του Φαλήρου ζήτησε από τον Τούρκο παραγωγό, Ατζούν Ιλιτζαλί, τη θέση να αναλάβει ο αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος έχει ξαναβρεθεί σε αυτό το πόστο και μάλιστα με τεράστια επιτυχία, άρα γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει.

Expand player

Όπως είχε πει επίσης η δημοσιογράφος, η ΕΡΤ θα επιτρέψει στον Γιώργο Καπουτζίδη να συνεργαστεί με τον ΣΚΑΪ γι’ αυτά τα τέσσερα LIVE.

Όσα δεν γνώριζες για τον Καπουτζίδη τον αντικαταστάτη του Λιανού στο The Voice

Η σχέση του με τη σεναριογραφία ξεκίνησε με αρχική έμπνευση τη θητεία του στο στρατό, αλλά και επειδή μόνο ως ηθοποιός ήταν δύσκολο να βρει εργασία (όπως έχει πει ο ίδιος). Από τις πρώτες του συνεργασίες εκτός τηλεόρασης είναι αυτή με τον Τάκη Ζαχαράτο. Παράλληλα ψυχαγωγούσε τους φίλους του με σενάρια και κείμενα που έγραφε ο ίδιος. Οι φίλοι του τού πρότειναν να γράψει κάποιο σενάριο και να το στείλει σε τηλεοπτικούς σταθμούς.

Η πρώτη του σεναριακή τηλεοπτική δουλειά ήταν η κωμωδία Σαββατογεννημένες στο Mega (σεζόν 2003-2004), όπου έγραφε το σενάριο και είχε τον ρόλο του Ουρουγουανού Χοσέ. Το καλοκαίρι του 2001 ο ίδιος δούλευε σε μαγαζί στο Μοναστηράκι όπου πουλούσε αγαλματάκια. Η σειρά έγινε δημοφιλής και βραβεύτηκε με το βραβείο ΠΡΟΣΩΠΑ 2004 ως η καλύτερη κωμική σειρά για το έτος 2003-2004.

Αμέσως μετά ήρθε το θέατρο, όπου την σεζόν 2004-2005 συμμετείχε στην πολυετή και επιτυχημένη παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους».

Η δεύτερη τηλεοπτική του δουλειά με τίτλο «Στο Παρά Πέντε» είναι η μεγαλύτερη επιτυχία του ως τώρα. Προβλήθηκε τις σεζόν 2005-2006 και 2006-2007 και ο ίδιος είχε πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτό που έκανε την σειρά δημοφιλή ήταν οι ανατροπές, το χιούμορ, οι αστείες ατάκες, το μυστήριο και η δράση.

Ακολούθησε η σειρά Εθνική Ελλάδος και πάλι από το Mega Channel όπου έγραψε το σενάριο και είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το 2019 έγραψε για πρώτη φορά το σενάριο θεατρικής παράστασης, η οποία έχει τίτλο "Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του" η οποία ανέβηκε τη σεζόν 2019-2020[1].

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

ΣΚΑΪ: Επιστρέφει στο The Voice o Γιώργος Καπουτζίδης

Τα καρφιά της Λάουρα Νάργες για την Μπομπά - «Με τη Χριστίνα δεν μιλάω καθόλου. Ποτέ! Δεν χρειάζεται να..»