ΣΚΑΪ: Επιστρέφει στο The Voice o Γιώργος Καπουτζίδης

Μεγάλη ανατροπή!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
ΣΚΑΪ: Επιστρέφει στο The Voice o Γιώργος Καπουτζίδης

Σήμερα το πρωί, μέσα από την εκπομπή Έλα Χαμογέλα, έγινε γνωστό πως ο αγαπημένος Γιώργος Καπουτζίδης, μετά από μικρή απουσία, ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τηλεόραση και να αναλάβει την παρουσίαση των live του The Voice.

Μετά την αναχώρηση του Γιώργου Λιανού για τον Άγιο Δομίνικο για το Survivor, η θέση του παρουσιαστή του μουσικού show, έμεινε κενή.

Έτσι ο ΣΚΑΪ έκανε μία επαφή με τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος αυτή τη στιγμή συνεργάζεται με την ΕΡΤ, και του πρότεινε να παρουσιάσει τα live του Voice.

Εκείνος δέχθηκε και έτσι σε λίγο καιρό θα τον δούμε να επιστρέφει προσωρινά και μόνο για το συγκεκριμένο κόνσεπτ στο ΣΚΑΪ.

Γιατί είχε αποχωρήσει πριν από λίγο καιρό από το The Voice ο Γιώργος Καπουτζίδης

«Ήταν πολλά μαζί. Το είχα κάνει τρεις χρονιές, είχα περάσει πολύ ωραία. Οι πρώτες μου σκέψεις γι’ αυτό ήταν μια μέρα που ήμασταν στο “Ελλάδα έχεις Ταλέντο” κι έβλεπα τον Γιώργο Λιανό τι καλός που ήταν στην παρουσίαση και σκεφτόμουν ότι άμα του χρόνου δεν κάνω το Voice, ο Γιώργος είναι μια πολύ ωραία λύση, να το κάνει γιατί του αξίζει. Το θυμάμαι αυτό, ήμουν με τον Σάκη και τη Μαρία, αλλά δεν τους το είχα πει. Και δεν το είχα πει ούτε στον Γιώργο γιατί λέω κάτσε μην αλλάξω γνώμη. Πίστευα ότι στον Γιώργο άξιζε αυτή η ευκαιρία και αυτό το βήμα. Πάρα πολύ καλός συνεργάτης, εξαιρετικός.

The Voice Γιώργος Καπουτζίδης

Στις αρχές του καλοκαιριού μιλούσαμε με τον Κωστή Μαραβέγια και αποκάλυψε ο ένας στον άλλον ότι έχουμε κάποιες σκέψεις να μην το κάνουμε το Voice. Επίσης ήξερα ότι τα γυρίσματα θα πέσουν μαζί με τις πρόβες για το θέατρο, θα είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Είχαν ξεκινήσει και τα γυρίσματα για την αθλητική εκπομπή και λέω τι θα κάνω; Πώς θα τα προλάβω όλα αυτά; Κι επίσης κάνω μια στροφή, αφοσιώνομαι στο θέατρο, γράφω το πρώτο μου θεατρικό έργο.

Πρέπει λίγο και τον κόσμο να μην τον μπερδεύεις, να του πεις ότι αφήνω αυτό και θα στραφώ εδώ πέρα, εδώ μπορείτε να δείτε αυτό το οποίο κάνω. Ακόμα κι αν δεν παίζω στην παράσταση, είναι ο εαυτός μου εκεί πέρα. Οπότε κάπως έτσι το σκέφτηκα», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.