Στο πλευρό του Κιμούλη η Μάρα Δαρμουσλή - «Η συνεργασία μας ήταν άψογη»

Τον στήριξε δημόσια παρά τις καταγγελίες των ηθοποιών

Η Μάρα Δαρμουσλή υποστήριξε δημόσια τον Γιώργο Κιμούλη και μάλιστα ανέφερε πως η συνεργασία τους υπήρξε άψογη και με αμοιβαίο θαυμασμό.

Η Ζέτα Δούκα μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αποκάλυψε την σωματική και λεκτική βία που δέχτηκε από τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Expand player

Έπειτα, ακολούθησαν οι καταγγελίες της Κατερίνας Γερονικολού αλλά και της Ευδοκίας Ρουμελιώτη ενώ ο μόνος μέχρι στιγμής που τον έχει υποστηρίξει είναι ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Θέση στο όλο ζήτημα πήρε και η Μάρα Δαρμουσλή η οποία τον στήριξε δημόσια καθώς αναφέρθηκε στην εξαιρετική συνεργασία που είχαν στο θέατρο.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός είπε: «Δεν αναζητώ τη δημοσιότητα, παρά τα μηνύματα και τηλεφωνήματα που έλαβα ούσα στη λίστα γυναικών συνεργάτιδων του κ.Κιμούλη. Σύμφωνα με την επικαιρότητα, συνάδελφοι ανοίγουν και περνούν μια "πόρτα", η καθεμία τη δική της, όπου αντιμετωπίζουν, πέραν όλων των άλλων, το λαϊκό δικαστήριο με την ταμπέλα "τα ήθελε και τα 'παθε".

Το ξέρω, γιατί το έχω ζήσει στο εξωτερικό, το κατήγγειλα και ακολούθησαν οι έννομες διαδικασίες.

Όσον αφορά τον κ.Κιμούλη, όπως έχω δηλώσει και δημοσίως και εντύπως, η συνεργασία μας στην παράσταση "ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ" ήταν άψογη, ο σεβασμός και η παρότρυνσή του παροιμιώδεις. Το λόγο έχουν όσοι έχουν κάτι να πουν και καλώς πράττουν».

Ψαρράς και Χρυσικού επιβεβαιώνουν την Ζέτα Δούκα για την καταγγελία στον Κιμούλη

Ο Νίκος Ψαρράς και η Δώρα Χρυσικού επιβεβαίωσαν την Ζέτα Δούκα αλλά και τα λεγόμενα της αναφορικά με την κακοποίηση που υπέστη από τον Γιώργο Κιμούλη.

Το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” η Ζέτα Δούκα προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση και δεν δίστασε να αποκαλύψει πως στην παράσταση «Πιο κοντά» (Closer), στο Θέατρο Αθηνών το 2008 – 2009 ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης την έβρισε και την κλώτσησε.

Στην συγκεκριμένη θεατρική παράσταση μέρος είχαν πάρει και ο Νίκος Ψαρράς με την Δώρα Χρυσικού, οι οποίοι επιβεβαίωσαν τα λεγόμενα της ηθοποιού και μάλιστα εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, οι δύο ηθοποιού δήλωσαν:«Ακούσαμε με προσοχή όσα κατέθεσε δημόσια η συνάδελφός μας Ζέτα Δούκα περιγράφοντας την οδυνηρή εμπειρία της και τα όσα υπέστη από συγκεκριμένο άνθρωπο του θεάτρου κατά τη διάρκεια της θεατρικής παράστασης “Closer” στην οποία συμμετείχαμε κι εμείς.

Δυστυχώς ήμασταν μπροστά σε πολλά από τα περιστατικά που ανέφερε. Από το βάθος της καρδιάς μας εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας προς τη Ζέτα και την συγχαίρουμε για το θάρρος της. Τέλος είμαστε πρόθυμοι να καταθέσουμε στις αρμόδιες αρχές οποτεδήποτε κληθούμε. Νίκος Ψαρράς – Δώρα Χρυσικού».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιώργος Κιμούλης: «Δεν κλώτσησα τη Ζέτα Δούκα, δε θα πάρω πίσω τη μήνυση»

Στο πλευρό της Ζέτας Δούκα ο Νίκος Ψαρράς και η Δώρα Χρυσικού