Νέα καταγγελία κατά του Γιώργου Κιμούλη από την Κατερίνα Γερονικολού

«Με φόβισες, με τρόμαξες»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νέα καταγγελία κατά του Γιώργου Κιμούλη από την Κατερίνα Γερονικολού

Λίγες ώρες μετά την καταγγελία της Ζέτας Δούκα, η Κατερίνα Γερονικολού βρήκε το θάρρος και μίλησε για τα όσα πέρασε στο πλευρό του Γιώργου Κιμούλη σε μία παράσταση που συμμετείχαν, ξεκαθαρίζοντας πως η συμπεριφορά του την φόβισε.

Η ηθοποιός ευχαρίστησε δημόσια τη Ζέτα Δούκα που μίλησε για το συγκεκριμένο θέμα και έτσι μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα αντίστοιχο περιστατικό που έχει βιώσει.

«Γιατί τώρα;

Γιατί τώρα δε με νοιάζει τι θα πουν. Πείτε ότι θέλετε ελεύθερα! Γιατί τώρα νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Δεν είμαι τόσο μικρή για να φοβάμαι τον ίσκιο μου.Αλλά ούτε και τόσο μεγάλη για να μην κλαίω σαν μωρό όταν έρχονται όλα πάλι στο μυαλό μου.

Με φόβισες. Με τρόμαξες…

Με έκανες να μην πιστεύω σε μένα. Εσύ, που μου έδωσες τον ρόλο. Να βάζω στοιχήματα με τον εαυτό μου αν θα μπορώ να συνέλθω μετά τη «συνεργασία» μας.

Φοβόμουν κι εγώ να μιλήσω, γιατί κάποια στιγμή τα περιοδικά μας είχαν ονομάσει ζευγάρι και θα έλεγαν όλοι ότι αυτά είναι τα λόγια μιας «πικραμένης».

Πικραμένη βέβαια είμαι. Όχι από κάποια υποτιθέμενη σχέση μας. Ούτε από κάποιου είδους σεξουαλική παρενόχληση. Τίποτε από τα δύο δε συνέβησαν.

Πικραίνομαι που δεν κατονομάζουμε τον εργασιακό εκφοβισμό. Που αποθεώνουμε κακόβουλους θνητούς. Που επιτρέπουμε συμπεριφορές που πληγώνουν την αξιοπρέπεια μας. Την ψυχούλα μας.

Με καθαρή συνείδηση, σε συγχωρώ που με πλήγωσες. Αλλά όσο περνάει από το χέρι μου δε θα επιτρέψω να το ξανακάνεις εσύ ούτε κανείς άλλος.

Ζέτα Δούκα , σε ευχαριστώ που μου έδωσες το θάρρος και μου έδειξες τον τρόπο. Μου θύμισες εικόνες που ήθελα να ξεχάσω. Μου έσφιξες την καρδιά. Λυπάμαι για όσα σου συνέβησαν… λυπάμαι και για μένα.

Ως εδώ όμως. #nowisourtime #σοφίαμπεκατώρου *Από την παράσταση «Δον Ζουάν, η επιστροφή» {Σε παρακαλώ μην επιστρέψεις}» έγραψε στην ανάρτηση της η Κατερίνα Γερονικολού.

Γερονικολού Κιμούλης

Απαντάει με μήνυση στη Ζέτα Δούκα ο Γιώργος Κιμούλης

Ο Γιώργος Κιμούλης πήρε την απόφαση να απαντήσει στην καταγγελία που έκανε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Πάμε Δανάη η Ζέτα Δούκα για την λεκτική και σωματική βία που δέχθηκε από εκείνον, με μήνυση σε βάρος της ηθοποιού.

Η Ζέτα Δούκα συγκλόνισε το κοινό με την εξομολόγησή της ωστόσο ο Γιώργος Κιμούλης τα αρνείται και αποκαλύπτει πως έχει ήδη ξεκινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να κινηθεί νομικά απέναντι στην συνάδελφό του.

Υπενθυμίζεται, πως μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» η Ζέτα Δούκα εξομολογήθηκε ότι ο ηθοποιός, ο Γιώργος Κιμούλης την έβρισε και την κλώτσησε στο θέατρο, ενώ όλη τη θεατρική σεζόν είχε υποστεί ψυχολογική και λεκτική βία.

Ο ηθοποιός με συνέντευξή του που θα δημοσιευθεί στην εφημερίδα ON Time την Τετάρτη αναφέρει στη Σάσα Σταμάτη: «Όσα είπε είναι απαράδεκτα και ψευδή και έχω ήδη κινηθεί νομικά κάνοντας αγωγή και μήνυση».

Γιώργος Κιμούλης Ζέτα Δούκα