Μιχάλης Χατζηγιάννης: Έτσι έγραψε «Το Σ'αγαπώ» - «Ταξιδεύαμε από Αθήνα προς Λάρνακα και...»

Ένα τραγούδι «σταθμός» στην καριέρα του

Το βράδυ του Σαββάτου παρακολουθήσαμε στο Mega ένα αφιέρωμα στον Μιχάλη Χατζηγιάννη και ο τραγουδιστής πριν από ορισμένα τραγούδια «σταθμούς» στην καριέρα του, περιέγραφε την ιστορία πίσω από αυτά.

Η ιστορία πίσω από «Το Σ'αγαπώ» του Μιχάλη Χατζηγιάννη

«Ταξιδεύαμε από Αθήνα προς Λάρνακα με τον φίλο μου και συνεργάτη μου Πασχάλη. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού είμαι απορροφημένος στη σκέψη μου και ψιθυρίζω μια μελωδία. Ξαφνικά πετάω ένα ‘σ’ αγαπώ’. “Μιας και δεν κοιμάσαι δεν το τελειώνεις να το δούμε”, μου λέει ο Πασχάλης. “Έχω διαβάσει κάτι στίχους μια μικρής και έχω ξετρελαθεί, μεγάλο ταλέντο, τη λένε Ελεάνα Βραχάλη”. Ενθουσιασμένος όπως ήταν μου λέει “μόλις φτάσουμε σπίτι, που σε περιμένουν οι γονείς σου, μετά τις αγκαλιές, θα καθίσεις στο πιάνο και γράψε”. Έτσι κι έγινε» εξομολογήθηκε ο γνωστός τραγουδιστής.

Expand player

Και συνέχισε: «Μια μεγάλη αγκαλιά, ένα γλυκό καλωσόρισμα από τους γονείς μου και σφαίρα εγώ στο πιάνο. Κασετοφωνάκι και η βασική μελωδία του Σ’ αγαπώ ήταν έτοιμη. Έφτασε στα χέρια της Ελεάνας και κάπως έτσι ξεκίνησε αυτή η συνεργασία. Με αυτό το υπέροχο πλάσμα βρεθήκαμε από νωρίς μαζί κι έμελλε να ζήσουμε υπέροχες μουσικές στιγμές». Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανακοίνωσε τα πιο ευχάριστα νέα.

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Υποδέχτηκε το 2021 με τη Ζέτα Μακρυπούλια και τα κατοικίδια τους

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σπανίως ανεβάζει φωτογραφίες από την προσωπική του ζωή, ο ερχομός της νέας χρονιάς όμως, τον ώθησε να δείξει την αγάπη του και μέσω social media στη Ζέτα Μακρυπούλια.

Το 2021 βρήκε τον τραγουδιστή αγκαλιά με την σύντροφό του Ζέτα Μακρυπούλια και τους τετράποδους φίλους τους κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

“Χρόνια πολλά καλή χρονιά σε όλους με υγεία, δύναμη, ελπίδα κι αισιοδοξία!
Ευχόμαστε ο νέος χρόνος να φέρει γαλήνη και αρμονία στις ψυχές και στις ζωές μας!” έγραψε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Με κόκκινο χαλί το σαλόνι της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Στόλισαν Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης! Φαντασμαγορικό το δέντρο στο σαλόνι του