Με κόκκινο χαλί το σαλόνι της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Νέα φωτογραφία από το εσωτερικού του σπιτιού τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με κόκκινο χαλί το σαλόνι της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ζέτα Μακρυπούλια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα νέο στιγμιότυπο μέσα από το σπίτι στο οποίο μένει μαζί με τον καλό της, Μιχάλη Χατζηγιάννη και αυτό που μας έκανε εντύπωση, ήταν το κόκκινο χαλί που έχουν στο σαλόνι.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια δεν συνηθίζει να ανεβάζει φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή και από την καθημερινότητά της ωστόσο τον τελευταίο καιρό που όλοι βρισκόμαστε στο σπίτι λόγω της καραντίνας, ανεβάζει πιο συχνά προσωπικές της φωτογραφίες.

Κάτι αντίστοιχο έκανε και σήμερα με δύο φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της. Στη μία ποζάρει δίπλα στο παράθυρο και στην άλλη στο σαλόνι, το οποίο είναι στολισμένο με ένα κόκκινο χαλί. Βέβαια ποζάρει μόνη της, χωρίς τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος την Παρασκευή βρέθηκε στο Καλό Μεσημεράκι. Δείτε όλα όσα αποκάλυψε!

Αυτή είναι η φωτογραφία μέσα από το σαλόνι της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλης Χατζηγιάννης σπίτι

Ζέτα Μακρυπούλια: Η τρυφερή ανάρτηση της για τον Χατζηγιάννη και η ανακοίνωση που δεν περίμενε κανείς

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και πολυσυζητημένα ζευγάρια της showbiz. Μάλιστα, η πρώτη έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση αλλά και μια ανακοίνωση «βόμβα» για τον τραγουδιστή!

Πολύ συχνά το αγαπημένο ζευγάρι δημοσιεύει κοινές τους φωτογραφίες και στιγμές και είναι αρκετά ενεργοί και οι δυο στα κοινωνικά δίκτυα. Δείτε, μάλιστα, την φωτογραφία που ανέβασαν από το σπίτι τους!

Μάλιστα, η Ζέτα Μακρυπούλια δημοσίευσε ένα instastory στο οποίο ανακοινώνει κάτι που σίγουρα δεν περίμεναν οι διαδικτυακοί της φίλοι.

Ειδικότερα, έκανε γνωστή την ευχάριστη είδηση πως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετά από αρκετό καιρό εμφανίζεται με ένα ολοκαίνουργο τραγούδι με τίτλο «Μην αργείς».

Θα έχουμε την ευκαιρία να το απολαύσουμε στις 4 Δεκεμβρίου και είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει μια ακόμη μεγάλη επιτυχία!

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια:

Η τρυφερή ανάρτηση της μακρυπούλια για τον Χατζηγιάννη