Νέα φωτογραφία μέσα από το σπίτι της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Έτσι περνούν τις ημέρες της καραντίνας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νέα φωτογραφία μέσα από το σπίτι της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, μπορεί να είναι μαζί 10 χρόνια, ωστόσο συνεχίζουν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από φώτα της δημοσιότητας. Βέβαια, στα social media, έχουμε δει πολλές φωτογραφίες μέσα από το σπίτι τους.

Το ζευγάρι περνάει την καραντίνα του τρυφερά μέσα στο σπίτι, ενώ καθημερινά βγάζουν βόλτα το ανάπηρο σκυλάκι τους, στέλνοντας 6 στο 13033.

Χθες λοιπόν, Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ζέτα Μακρυπούλια χαλάρωσαν στο σαλόνι τους, απολαμβάνοντας τον κρύο και βροχερό καιρό.

Την ώρα που η Ζάννυ, το σκυλάκι τους κοιμόταν, με την μαμά της, να την φωτογραφίζει και να ανεβάζει την φωτογραφία της στο Instagram.

Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλης Χατζηγιάννης σπίτι

Επίσης, μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ζέτα Μακρυπούλια, μοιράστηκε ένα νέο ντοκουμέντο στο οποίο φαίνεται πως το σαλόνι έχει ξύλινα πατώματα.

Φωτογραφία μέσα από την κουζίνα του σπιτιού του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ζέτα Μακρυπούλια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία νέα φωτογραφία μέσα από το σπίτι της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, αυτή τη φορά μέσα από την κουζίνα τους.

Η καραντίνα συνεχίζεται και έτσι το αγαπημένο ζευγάρι περνάει αρκετό χρόνο μέσα στο σπίτι. Η παρουσιάστρια αποφάσισε να αξιοποιήσει τον ελεύθερο χρόνο της και να μπει στην κουζίνα προκειμένου να πειραματιστεί στην μαγειρική.

Έτσι, έφτιαξε τον πρώτο της μπακλαβά, ο οποίος όπως αποκάλυψε στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram, είναι συνταγή της μητέρας της.

Πριν από μερικές μέρες, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια έβγαλαν βόλτα το ανάπηρο σκυλάκι τους. Δείτε εδώ φωτογραφίες.

Αυτή είναι η φωτογραφία μέσα από την κουζίνα του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια

Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλης Χατζηγιάννης σπίτι