Με ξύλινα πατώματα το σαλόνι της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Νέο ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με ξύλινα πατώματα το σαλόνι της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ζέτα Μακρυπούλια, μοιράστηκε ένα νέο ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στην οποία φαίνεται πως το σαλόνι έχει ξύλινα πατώματα.

Το αγαπημένο ζευγάρι συζεί εδώ και πολλά χρόνια, ωστόσο η αλήθεια είναι πως σπάνια βλέπουμε κοινά ντοκουμέντα ή φωτογραφίες μέσα από το σπίτι τους.

Η καραντίνα ωστόσο έχει ξεκινήσει και έτσι οι δυο τους περνούν αρκετό χρόνο μέσα. Έτσι, η Ζέτα Μακρυπούλια, αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο μαζί με την γατούλα της, από το σαλόνι της.

Αυτό είναι το σαλόνι της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη που έχει ξύλινα πατώματα

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια πόζαρε μπροστά στον πολύχρωμο καναπέ της και ανέβασε μία πολύ τρυφερή φωτογραφία. Δείτε εδώ μερικές σημαντικές αλλαγές που θα γίνουν στον ΑΝΤ1 με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Καραντίνα day 2: φορμούλα, κόκκινο κραγιόν για τη διάθεση και πολύ φαΐ ! Ο Κύριος Λέμον όπως βλέπεται καλοπερνάει! —————————————————————————— Η PURINA®️ PRO PLAN®️ Sterilised μας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων τόσο σε ξηρή όσο και σε υγρή τροφή! Εμπιστεύομαι τους ειδικούς για να παραμένει ο γάτος μου υγιής @purinagr #proplancat #wearebetterathomewithpets #ad #sterilized #purinagr #mylemon

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ zeta_makripoulia_official στις

Νέα φωτογραφία από το σαλόνι στο σπίτι της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Μια νέα φωτογραφία ήρθε στη δημοσιότητα από το σπίτι της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη και συγκεκριμένα, μέσα από το σαλόνι τους, όπου πόζαρε σε φωτογραφία ο τραγουδιστής.

Το ζευγάρι μπορεί να κρατάει μακριά από τη δημοσιότητα την επί 10 χρόνια σχέση τους, ωστόσο κάνει διάφορες αναρτήσεις από την καθημερινότητα του στα social media.

Πριν από λίγες ώρες λοιπόν, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δημοσίευσε στο Instagram του μια φωτογραφία μέσα από το σαλόνι τους, όπου πόζαρε με τον σκύλο τους.

«Μια διαφορετική συνέντευξη θα παρακολουθήσετε αυτή την εβδομάδα, παρέα με την αγαπημένη μου Ζάνη … το ξεχωριστό κατοικίδιό μου, που τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει παραλύσει στα πίσω πόδια.

«Πλάνα με ουρά», Σάββατο 31/10 στις 6.00 μ.μ. στην ΕΡΤ2, μια συνέντευξη στην δημοσιογράφο @tassoula_eptakili , μια εκπομπή που αναδεικνύει την ουσιαστική σχέση ανθρώπων και ζώων!», έγραψε στη λεζάντα.

Να πούμε πως πρόσφατα η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε για τον τραγουδιστή και στη συμπεριφορά του μέσα στο σπίτι τους.