Βόλτα με το ανάπηρο σκυλάκι τους Μακρυπούλια - Χατζηγιάννη! Φωτογραφία γροθιά στο στομάχι

Που βρέθηκε το ζευγάρι;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βόλτα με το ανάπηρο σκυλάκι τους Μακρυπούλια - Χατζηγιάννη! Φωτογραφία γροθιά στο στομάχι

Το μήνυμα τους για μετακίνηση 6, έστειλαν η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο 13033. Πήραν έγκριση και έκαναν την βόλτα τους με την Ζάνη για να ξεσκάσουν από την καραντίνα και υπάρχει φωτογραφία ντοκουμέντο.

Το ζευγάρι μπορεί να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο συχνά έχει κάνει διάφορες αναρτήσει από την καθημερινότητα του στα social media, χωρίς βέβαια να δίνει "τροφή" για σχόλια.

Χθες λοιπόν, έστειλα το μήνυμα τους και έβγαλαν βόλτα το σκύλο τους στο πάρκο για να χαλαρώσουν. Βέβαια, Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης μας έχουν δείξει και φωτογραφία από το σαλόνι του σπιτιού τους.

Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλης Χατζηγιάννης Ζάνη σκύλος

Δύσκολες ώρες για Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη - Τι συνέβη

Κανείς δεν γνώριζε μέχρι πριν λίγες ημέρες το δράμα που περνάει η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Το ζευγάρι εδώ και χρόνια έχει έναν σκύλο αλλά κανείς δεν ήξερε πως ήταν άρρωστο. Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η Ζέτα Μακρυπούλια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πριν από λίγο καιρό που ήταν η Παγκόσμια ημέρα ζώων. Δείτε την σπαρακτική ανάρτηση παρακάτω:

"Αποφάσισα σήμερα που είναι παγκόσμια ημέρα των ζώων, να ανεβάσω αυτό το βίντεο. Είναι ακριβώς λίγα λεπτά αφότου ξύπνησε η Ζάννη από το σοβαρό χειρουργείο που έκανε στην σπονδυλική της στήλη πριν από τρία χρόνια. Αυτό το κλάμα που ακούτε άρχισε τη στιγμή που μου πρότεινε ο γιατρός να την αφήσω μέσα το βράδυ, όχι γιατί υπήρχε κίνδυνος να πάθει κάτι αν την έπαιρνα, αλλά για να μπορέσω να κοιμηθώ ήρεμη χωρίς να με ξυπνάει κάθε λίγο και λιγάκι. Όπως καταλαβαίνετε δε χρειάστηκα το κλάμα της Ζάννης, για μένα ήταν αδιαπραγμάτευτο ότι θα την πάρω μαζί μου εφόσον είχα αυτή την επιλογή. Από εκείνη την ημέρα και μετά ξεκίνησε η άλλη μας ζωή με την αγαπημένη μου Ζάννη, αφου δεν περπάτησε ξανά ποτέ.

Δεν ανταλλάσσω με τίποτα την αγάπη που έχω πάρει από αυτό το ζώο και κάνω αυτό το post από μία όχι και τόσο ευτυχισμένη μας στιγμή για να σας δείξω οτι καμιά φορά τα πράγματα μπορεί να πάρουν άλλη τροπή, οπότε αν δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε, καλό θα ήταν να μην μπείτε στην διαδικασία να αποκτήσετε κάποιο ζώο. Όλοι έχουμε δει την κατάληξη τους όταν τα αφεντικά τους τα βαριούνται, όταν απλώς αλλάζουν γνώμη, όταν τα ζώα αρρωσταίνουν και χρειάζονται λίγη παραπάνω φροντίδα από ένα πιάτο φαΐ και βόλτα, ή όταν τα ζώα μεγαλώνουν... Τα ζώα σου προσφέρουν την ύψιστη αγάπη! Την ανιδιοτελή! Αν δεν είστε έτοιμοι να την δεχθείτε και να δεσμευτείτε μην μπείτε καν στον κόπο..."