Στόλισαν Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης! Φαντασμαγορικό το δέντρο στο σαλόνι τους

Φωτογραφία από τη μονοκατοικία τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στόλισαν Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης! Φαντασμαγορικό το δέντρο στο σαλόνι τους

Το σπίτι τους στο κλίμα των Χριστουγέννων, στόλισαν η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Το δέντρο στο σαλόνι τους είναι φαντασμαγορικό με κόκκινες μπάλες, ενώ όπως παρατηρήσαμε, διακόσμησαν και άλλα έπιπλα του χώρου.

Μπορεί το ζευγάρι να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας εδώ και περίπου 10 χρόνια που είναι μαζί, ωστόσο, μερικές σπάνιες φορές έχουμε δει κοινές τους φωτογραφίες, αλλά και φωτογραφίες από το σπίτι που μένουν μαζί.

Χθες λοιπόν, η Ζέτα Μακρυπούλια μας έδειξε με μια φωτογραφία το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισαν στο σαλόνι τους και είναι άκρως εντυπωσιακό. Έχει κόκκινες και χρυσές μπάλες, αλλά και ασημί λεπτομέρειες.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο πόζαρε στο φακό του Μιχάλη Χατζηγιάννη - που σύντομα θα ανακοινώσει τα ευχάριστα - και ήταν όπως πάντα κούκλα.

Αυτή είναι η φωτογραφία από το στολισμό του σαλονιού Ζέτας Μακρυπούλια - Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ζέτα Μακρυπούλια  Μιχάλης Χατζηγιάννης σπίτι στολισμός

Με κόκκινο χαλί το σαλόνι της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ζέτα Μακρυπούλια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα νέο στιγμιότυπο μέσα από το σπίτι στο οποίο μένει μαζί με τον καλό της, Μιχάλη Χατζηγιάννη και αυτό που μας έκανε εντύπωση, ήταν το κόκκινο χαλί που έχουν στο σαλόνι.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια δεν συνηθίζει να ανεβάζει φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή και από την καθημερινότητά της ωστόσο τον τελευταίο καιρό που όλοι βρισκόμαστε στο σπίτι λόγω της καραντίνας, ανεβάζει πιο συχνά προσωπικές της φωτογραφίες.

Κάτι αντίστοιχο έκανε και σήμερα με δύο φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της. Στη μία ποζάρει δίπλα στο παράθυρο και στην άλλη στο σαλόνι, το οποίο είναι στολισμένο με ένα κόκκινο χαλί. Βέβαια ποζάρει μόνη της, χωρίς τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος την Παρασκευή βρέθηκε στο Καλό Μεσημεράκι. Δείτε όλα όσα αποκάλυψε!

Αυτή είναι η φωτογραφία μέσα από το σαλόνι της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλης Χατζηγιάννης σπίτι