Το νέο δημόσιο μήνυμα της Ζέτας Δούκα μετά την καταγγελία της στον Γιώργο Κιμούλη

Η ανάρτηση όλο νόημα της ηθοποιού

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε αναφορικά με την Ζέτα Δούκα και τις καταγγελίες της στον Γιώργο Κιμούλη, η ίδια έκανε μια νέα ανάρτηση όλο νόημα.

Ο απόλυτος χαμός έχει δημιουργηθεί εδώ και μερικές μέρες και συγκεκριμένα από την στιγμή που η γνωστή και καταξιωμένη ηθοποιός αποκάλυψε δημόσια ότι δέχτηκε από τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Γιώργο Κιμούλη λεκτική και ψυχολογική βία.

Expand player

Σήμερα το πρωί, η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό και αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στις δυσάρεστες στιγμές που βίωσε δίπλα στον Γιώργο Κιμούλη ενώ πριν έναν χρόνο η ηθοποιός είχε αποκαλύψει πως υπάρχουν ηθοποιοί που παρενοχλούν. Παράλληλα, προχώρησε και σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό.

Η Ζέτα Δούκα θέλησε να ευχηθεί δημόσια καλό μήνα στους διαδικτυακούς της φίλους με μια φωτογραφία, γράφοντας συγκεκριμένα στην λεζάντα: “Μακάρι αυτός ο μήνας που ξεκίνησε τόσο δυναμικά, να φέρει την κάθαρση και την ηρεμία που χρειαζόμαστε όλοι στη ζωή μας”.

Ζέτα Δούκα: Το μήνυμα σε Μπότση - Λάμπρη - Μιχαλά μετά τις καταγγελίες τους

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ζέτα Δούκα θέλησε να στείλει ένα ιδιαίτερο μήνυμα στην Τζένη Μπότση, την Αγγελική Λάμπρη και την Λουκία Μιχαλά για τις καταγγελίες που έκαναν για τον Κώστα Σπυρόπουλο.

Η αγαπημένη ηθοποιός έδωσε τα συγχαρητήριά της στις τρεις κυρίες που βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν για αυτό που τους συνέβη.

Η ηθοποιός, λοιπόν, θέλοντας να συμπαρασταθεί στις τρεις γυναίκες, έγραψε κάτω από την ανάρτηση της Τζένης Μπότση: «Κορίτσια μου!!! Σας αγαπώ και σας συγχαίρω».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χριστίνα Πολίτη: Η δημόσια εξομολόγηση στον Κώστα Σπυρόπουλο πριν τις καταγγελίες

Δώρα Χρυσικού: Ξέσπασε μετά τις καταγγελίες - «Τα λέω αυτά και δάκρυα κυλάν απ' τα μάτια μου»