Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Το ηχηρό μήνυμά της για τον καρκίνο - «Είμαι απόλυτα δυνατή»

Η συγκλονιστική φωτογραφία από την περίοδο που πάλευε με την σοβαρή ασθένεια

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου θέλησε να στείλει το δικό της ηχηρό μήνυμα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατα του Καρκίνου, με μια φωτογραφία από την εποχή που νόσησε.

Η ίδια βγήκε πιο δυνατή από την περιπέτεια που έζησε και μάλιστα θέλησε να δώσει κουράγιο στους ανθρώπους που δίνουν τώρα τη δική τους μάχη.

Expand player

«Σήμερα έχω γενέθλια. 8 χρόνια πριν, 4-2-2013 σαν σήμερα, παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου, οι γιατροί μού ανακοίνωσαν πως το σώμα μου νόσησε από μια μορφή καρκίνου στο αίμα τελικού σταδίου. Τα κατάφερα. 8 χρόνια μετά, σήμερα, έχω πάλι γενέθλια και υγεία και εμπειρίες. Είστε πολλοί που παλεύετε με τον καρκίνο και όπως και εγώ τα κατάφερα και εσείς μπορείτε να τα καταφέρετε. Πώς; Με χαμόγελο και αισιοδοξία. Και αφού κατάφερα αυτό, μπορώ να καταφέρω τα πάντα. Γιατί; Γιατί είμαι απόλυτα δυνατή», έγραψε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία μάλιστα πριν από μερικές μέρες σχολίασε και τη συμμετοχή του Τριαντάφυλλου στο Survivor..

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Στο Survivor θα πήγαινα με 1.000.000 ευρώ»

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και ξεκαθάρισε πως ο μόνος τρόπος να πάει στο Survivor θα ήταν να της έδιναν 1.000.000 ευρώ, ενώ χαρακτήρισε λίγα τα χρήματα που προσέφερε η παραγωγή στην Ιωάννα Τούνη.

Η εκρηκτική επιχειρηματίας με τη δήλωσή της αυτή θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν έχει σκοπό να κάνει μία τέτοια κίνηση στο άμεσο μέλλον.

«Θα πήγαινα στο Survivor αν μου γινόταν πρόταση 1 εκατ. ευρώ. Τα 4.500 της Τούνη είναι λίγα», είπε η Ευρυδίκη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Θα κινηθεί νομικά εναντίον του Τριαντάφυλλου - Όσα δήλωσε

Απασφάλισε ο Τριαντάφυλλος για την Παπαδοπούλου - «Θα προχωρήσουμε σε αποζημίωση 100.000 ευρώ»