Απασφάλισε ο Τριαντάφυλλος για την Παπαδοπούλου - «Θα προχωρήσουμε σε αποζημίωση 100.000 ευρώ»

Τα νέα καρφιά μετά την κόντρα που έχει ξεσπάσει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απασφάλισε ο Τριαντάφυλλος για την Παπαδοπούλου - «Θα προχωρήσουμε σε αποζημίωση 100.000 ευρώ»

Νέα καρφιά πέταξε ο Τριαντάφυλλος για την κόντρα που έχει ξεσπάσει με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μετά την αποχώρηση τους από το J2US. Ο τραγουδιστής, όπως δήλωσε, αν δεν του ζητήσει δημόσια συγγνώμη, πρόκειται να προχωρήσει σε μήνυμα και αποζημίωση αξίας 100.000 για συκοφαντική δυσφήμιση.

Μιλώντας στην On Time και τη Σάσα Σταμάτη, ο τραγουδιστής σημειώνει χαρακτηριστικά πως «ο κόσμος έμαθε την αλήθεια με αποδείξεις, με κάμερες στο χώρο του OPEN όπου είδαν ακριβώς τι έγινε και δεν υπήρχε καμία χειροδικία και το επιβεβαίωσαν και οι floor managers και οι cameramen και οι μακιγιέζ».

«Επίσης, ο παραγωγός μας και παρουσιαστής του σόου επιβεβαίωσε ότι δεν συνέβη το παραμικρό. Έχω στείλει εξώδικο και θέλω να μου ζητήσει δημόσια συγνώμη, αλλιώς θα προχωρήσουμε σε μήνυση και αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμιση» προσθέτει ο τραγουδιστής. «Το ποσό, που θα είναι 100.000 ευρώ, τα οποία δεν τα θέλω, γιατί έχω μάθει να δουλεύω τίμια στη ζωή μου, θα πάνε σε παιδιά που έχουν καρκίνο και ανάγκη. Δεν πρόκειται να σταματήσω το θέμα σε καμία περίπτωση γιατί θέλω να προχωράω με ψηλά το κεφάλι».

Μέσα από το Instagram της, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε μια μικρή αποκάλυψη για το τι ακριβώς σημειώθηκε όταν οι κάμερες δεν έγραφαν.

Ο Τριαντάφυλλος απαντά για πρώτη φορά στις κατηγορίες της Ευρυδίκης: "Δεν θέλω να σε ξανά δω μπροστά μου!"

Δίχως τελειωμό φαίνεται να είναι η κόντρα του Τριαντάφυλλου με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου η οποία ξέσπασε αμέσως μετά την αποχώρηση τους στο J2US. Ο τραγουδιστής σπάει την σιωπή του και μιλάει για πρώτη φορά ζωντανά για τις κατηγορίες που ακούγονται εις βάρος του.

Ο Τριαντάφυλλος, το πρωί τη Τρίτης, βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του Ευτυχείτε και αποκάλυψε όλη την αλήθεια για την σχέση του με την Ευρυδίκη.

Να υπενθυμίσουμε πως η πρώην παίκτρια του My Style Rocks κατηγόρησε τον Τριαντάφυλλο ότι της άσκησε τόσο σωματική όσο και λεκτική βία. Δείτε εδώ αναλυτικά την δήλωση της.

Έτσι, ο ίδιος αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά και να αποκαλύψει και την δική του εκδοχή της ιστορίας. Συγκεκριμένα, εξήγησε:

«Έχω ένα κόμπο στον λαιμό από χθες. Νιώθω πολύ άσχημα. Εγώ πήγα σε ένα παιχνίδι για να τραγουδήσω, όχι να πολεμήσω. Στο τρίτο live θα μου έλεγαν πως εγώ έφερα τον κορονοϊό στην Ελλάδα. Αν θέλει κάποιος να γίνει γνωστός γιατί να γίνει γνωστός με χτυπήματα κάτω από τη μέση.

Ήμασταν την Τρίτη στο στούντιο. Ήταν η Βικτώρια Χαλκίτη εκεί και η πιανίστρια. Κάναμε το τραγούδι πρόβα και της είπα να μην τραγουδάει έτσι γιατί είναι τσιριχτή η φωνή της. Μου είπε να φύγω από εκεί και ότι θα μιλάει μόνο η Βικτώρια. Το μόνο που έκανα ήταν να χτυπήσω τα χέρια μου παλαμάκια. Ήταν η Βικτώρια Χαλκίτη εκεί… Έλεος.Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή κάνει πρόβα μαζί μου. Αφού την έχω δείρει την Τρίτη με πήρε αγκαλιές και φιλιά; Την Κυριακή είπε πως θα ήθελε παρτενέρ τον Χολίδη. Μόλις τελείωσε η εκπομπή της είπα πως την έχω στηρίξει και με άδειασε. Της είπα “απλά μη μου ξαναμιλήσεις. Δεν θέλω να σε ξαναδώ μπροστά μου”.

Πήγα να ξεβαφτώ. Έχω μάρτυρες. Η ίδια κυρία κατηγορούσε τον ΣΚΑΙ πως ήθελε να τη σκοτώσει. Όλοι θέλουμε να σκοτώσουμε την Ευρυδίκη. Εγώ πήγα να τραγουδήσω, όχι να χτυπήσω κανέναν. Βάλτε τις κάμερες να το δείτε. Εγώ είμαι πατέρας. Γιατί να χτυπήσω; Στα παντελόνια που φοράω θα δεχτώ τη συγγνώμη. Και μετά και από την περιπέτεια υγείας που πέρασε με τον καρκίνο θα πρέπει να δείξει ότι είμαστε άνθρωποι. Αυτό ήταν bullying σε έναν άντρα. Εγώ δε θέλω τέτοια λεφτά. Αν ζητήσει συγγνώμη θα κάνω πίσω» Δήλωσε ο τραγουδιστής.

Όλα τα παραπάνω τα επιβεβαίωσε τόσο ο Νίκος Κοκλώνης όσο και η Βικτώρια Χαλκίτη.

Δείτε το απόσπασμα:

Η απάντηση του δικηγόρου του Τριαντάφυλλου

«Η καταγγελία αυτή είναι σοβαρή. Δεν είναι δυνατόν κάποιος να έχει υποστεί αυτό το πράγμα και να μην κάνει μήνυση επί τόπου. Ο κ. Τριαντάφυλλος δεν είναι βίαιος χαρακτήρας. Αντιθέτως, οι μάρτυρες εκεί λένε το αντίθετο. Εγώ έχω λάβει εντολή από χθες από τον Τριαντάφυλλο να προχωρήσω σε εξώδικο γιατί όσα είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι πολύ σοβαρά και θα πρέπει να τα πάρει πίσω αλλιώς θα προχωρήσουμε τόσο σε μήνυση, όσο και σε αποζημίωση. Τίποτα από τα όσα λέει δεν ισχύουν.

Η Ευρυδίκη από τη μια κάνει λόγο για μπούλινγκ και από την άλλη για απόπειρα ξυλοδαρμού. Τι από αυτά έγινε; Είναι απλή λογική. Δεν επικοινωνήσαμε με την πλευρά της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου. Θα κάνουμε το εξώδικο. Εμείς θα περιμένουμε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη. Εφόσον η συγγνώμη θα είναι δημόσια, η καταγγελία θα αποσυρθεί».