Καταγγελία βόμβα από την Παπαδοπούλου για τον Τριαντάφυλλο: "Πήγε να με χτυπήσει!"

Σοκ!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Καταγγελία βόμβα από την Παπαδοπούλου για τον Τριαντάφυλλο:

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήταν αυτή που αποχώρησε μαζί με τον Τριαντάφυλλο στο τελευταίο live του J2US. Μετά από αυτό η Ευρυδίκη έκανε δηλώσεις εναντίων του τραγουδιστή πως είναι κομπλεξικός αλλά και πως επιχείρησε να την χτυπήσει!

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η πρώην διαγωνιζόμενη έριξε τα πυρά της κατά του Τριαντάφυλλου και έκανε σημαντικές καταγγελίες για αυτόν.

Πιο συγκεκριμένα η ανάρτησή της έλεγε:

“Θα το αφήσω πίσω μου και αυτό. Πάει πέρασε. Στη ζωή μου, δεν δέχομαι καμία μορφή βίας. Δεν μου αρέσει το bullying. Καταδικάζω τη βία και ειδικά όταν η βία προέρχεται από άνδρα σε γυναίκα. Έχω, λοιπόν, να καταγγείλω και για αυτό υπάρχουν και μαρτυρίες.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο κύριος Τριαντάφυλλος μου έκανε bullying. Στην πρόβα στο στούντιο πήγε να με χτυπήσει. Καλά ακούσατε. Αυτό συνέβη και εχθές μετά την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, στην οποία ανέφερα ότι δεν θα τον επέλεγα σαν παρτενέρ, γιατί δεν είχα χημεία. Αυτά για να γνωρίζετε όλα και να βγάζετε τα συμπεράσματα της σωστά.”

Δείτε ακόμα μια δήλωση εις βάρος του τραγουδιστή.

J2US: Ξέσπασε η πρώτη κόντρα με πρωταγωνίστρια την Ευρυδίκη - "Είναι σαν ντουμπλαρισμένη"

Το βράδυ του Σαββάτου απολαύσαμε την εντυπωσιακή πρεμιέρα του J2US, με παρουσιαστή φυσικά τον Νίκο Κοκλώνη! Τα πιο συζητημένα πρόσωπα της showbiz συμμετέχουν στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να φτάσουν τα νούμερα στα ύψη. Όπως ήταν αναμενόμενο όμως, τα περίεργα σχόλια και οι πρώτες κόντρες έχουν ήδη ξεκινήσει, με πρωταγωνίστρια την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Την Ευρυδίκη την γνωρίσαμε αρχικά στο My Style Rocks οπού εκεί σχεδόν σε κάθε επεισόδιο αποτελούσε τον πυρήνα σε κάθε καυγά και ξέσπασμα λόγω του εκρηκτικού και δυναμικού της χαρακτήρα. Και καλά έκανε μεταξύ μας!

Αμέσως μετά την εμφάνιση της στη χθεσινή πρεμιέρα του J2US μίλησε στον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα και την κάμερα της εκπομπής, «Έλα χαμογέλα».

Πιο συγκεκριμένα, η πρώην διαγωνιζόμενη του My Style Rocks σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν ξέρω τι εννοεί ο ποιητής… Θα δούμε…». Με τη σειρά του, ο Τριαντάφυλλος τόνισε πως «η Ευρυδίκη προσπαθεί πάρα πολύ, είναι καλή, προσπαθεί και μη μου την στεναχωρείτε γιατί έχει τον κόσμο μαζί της».

«Ότι είναι σαν ντουμπλαρισμένη, είναι… Δηλαδή πάω να κοιτάξω ποιος μιλάει από πίσω» τόνισε, στον αέρα της πρεμιέρας του J2US, ο Σταμάτης Φασουλής.

Αρχίσανε τα όργανα!

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: