Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Θα κινηθεί νομικά εναντίον του Τριαντάφυλλου - Όσα δήλωσε

'Oλες οι εξελίξεις!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Θα κινηθεί νομικά εναντίον του Τριαντάφυλλου - Όσα δήλωσε

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έχει βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων μαζί με τον Τριαντάφυλλο τις τελευταίες μέρες καθώς σύμφωνα με δηλώσεις της ο ίδιος απείλησε να την χτυπήσει. Τώρα, απαντά στις δηλώσεις του Τριαντάφυλλου λέγοντας πως θα κινηθεί νομικά.

Η Ευρυδίκη μετά την αποχώρηση της από το J2US δήλωσε πως η σχέση της με τον Τριαντάφυλλο δεν ήταν καλή καθώς την μείωσε και την απείλησε πως θα την χτυπήσει.

Ο Τριαντάφυλλος από την άλλη, για να υπερασπιστεί τον εαυτό του αποκάλυψε πως ποτέ του δεν προσπάθησε να χτυπήσει την πρώην Ευρυδίκη.

Μεταξύ τους ξεκίνησε μια αντιπαράθεση αλλά η Ευρυδίκη θέλησε να δώσει μια τελευταία κουβέντα σε όλο αυτό δημοσιεύοντας την στάση της μαζί μέσω του δικηγόρου της δηλώνοντας πως πλέον τον λόγο έχει η δικαιοσύνη. Αναλυτικά όλες οι τελευταίες εξελίξεις στην ανάμεσα τους κόντρα.

Ευρυδίκη παπαδοπούλου δικαστική απόφαση τριαντάφυλλοσ

Νίκος Κοκλώνης: Πήρε θέση στην κόντρα Παπαδοπούλου - Τριαντάφυλλου! «Δεν έγινε κάτι...»

O Nίκος Κοκλώνης μίλησε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στην εκπομπή, Ευτυχείτε, για την κόντρα του Τριαντάφυλλου με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, μετά την αποχώρηση τους από το J2US.

Ο Νίκος Κοκλώνης είπε χαρακτηριστικά: «Και η παραγωγή αλλά σίγουρα και ο Τριαντάφυλλος -που τον ξέρω χρόνια- καταδικάζουμε οποιαδήποτε μορφή βίας όχι σε παίκτρια ή γυναίκα αλλά σε οποιονδήποτε.

Σαν παραγωγός δεν έφτασε στα αυτιά μου κάτι τέτοιο πότε παρόλα αυτά την Κυριακή μου έστειλε η Ευρυδίκη ένα μήνυμα όταν έφυγαν από την εκπομπή της Σίσσυς ότι της μίλησε λίγο απότομα ο Τριαντάφυλλος. Αυτά είναι τα μόνα που ξέρω, δεν έγινε κάτι στα γυρίσματα, δεν έγινε κάτι στις πρόβες».