Καταθέτει σήμερα στον εισαγγελέα ο Σπύρος Μπιμπίλας

Έχει στα χέρια του όλες τις καταγγελίες που έγιναν στο ΣΕΗ

Μετά το «τσουνάμι» καταγγελιών που έγινε στον χώρο του θεάτρου, ο Σπύρος Μπιμπίλας ως πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών θα καταθέσει σήμερα στον Εισαγγελέα όλα τα στοιχεία που έχει για τις υποθέσεις.

Ο ηθοποιός, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει στη διάθεσή του καταγγελίες για διάφορες μορφές βίας και σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος ηθοποιών, οι οποίες εκτιμάται ότι τα αδικήματα δεν έχουν παραγραφεί.

Expand player

Μάλιστα, ενδέχεται να καταθέσει και νέα στοιχεία για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη για τον οποίο μάλιστα έρχονται σοκαριστικές πληροφορίες και από τους ανθρώπους της γειτονιάς του.

Οι καταγγελίες που θα δοθούν σήμερα στην Εισαγγελία από τον Σπύρο Μπιμπίλα θα καθορίσουν τα επόμενα βήματα της δικαιοσύνης καθώς στις περιπτώσεις που διαπιστώνεται η τέλεση συγκεκριμένων αδικημάτων θα ασκούνται ποινικές διώξεις.

Σπύρος Μπιμπίλας: Συναντήθηκε με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου - «Οι καταγγελίες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό»

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας φιλοξενήθηκε το πρωί της Τρίτης στο Happy Day και αναφέρθηκε στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ο ηθοποιός σχετικά με την συζήτηση που είχε μαζί της ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν ήταν κάτι που το περίμενα, ήταν με πρωτοβουλία της προέδρου.

Εγώ είχα βγει σε 2-3 εκπομπές και έλεγα μακάρι να μιλήσω με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να λύσουμε τα πολύ σημαντικά προβλήματα των ηθοποιών και είναι προς τιμήν της που ενδιαφέρθηκε να πληροφορηθεί η ίδια όλα τα προβλήματα, όχι αυτά που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό, αλλά και τα εργασιακά μας προβλήματα. Κλείνουμε ακριβώς έναν χρόνο που μας απαγορεύεται η εργασία».

Και συνέχισε τονίζοντας: «Κάναμε συζήτηση και σε αυτό και γι’ αυτό στην ανακοίνωση της προεδρίας αναφέρεται ότι πρέπει να λυθεί αυτό το θέμα. Μιλήσαμε για περίπου ένα τέταρτο με 20 λεπτά, με πολλές λεπτομέρειες για τα πράγματα. Μου άφησε την εντύπωση ενός ανθρώπου που μιλάει και με την καρδιά του, αλλά και με τη γνώση του και πραγματικά ήταν κάτι πολύ συγκινητικό».

Τέλος, ο Σπύρος Μπιμπίλας δήλωσε: «Από ό,τι διαπιστώνω, οι καταγγελίες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Οι εφημερίδες και η τηλεόραση συνεχώς βγάζουν κάτι καινούριο» δηλώνοντας πως η καταγγελία Παπαχαραλάμπους, Δροσάκη και Αναστασοπούλου έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης ενώ πριν λίγο καιρό είχε αναφερθεί και στο ενδεχόμενο να βγουν να μιλήσουν και οι άντρες.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πρωινό: Μπιμπίλας - Περρής έλυσαν τις διαφορές τους on air

Σπύρος Μπιμπίλας: «Ομάδα κοριτσιών καταγγέλλει σεναριογράφο που διοργανώνει ψεύτικες οντισιόν»