Σοκαριστικές μαρτυρίες από γείτονες του Λιγνάδη: «Έβλεπα να μπαινοβγαίνουν ανήλικοι μετανάστες»

«Καμιά φορά ακούγαμε φασαρία, αλλά λέγανε ότι κάνουν πρόβες»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σοκαριστικές μαρτυρίες από γείτονες του Λιγνάδη: «Έβλεπα να μπαινοβγαίνουν ανήλικοι μετανάστες»

Σοκάρουν στο δελτίο του ΣΚΑΙ οι μαρτυρίες από τους γείτονες της πολυκατοικίας που μένει ο Δημήτρης Λιγνάδης. Όπως αποκάλυψαν, μετά την σύλληψη του, καθημερινά μπαινόβγαινε κόσμος, ανάμεσα τους και ανήλικοι μετανάστες.

«Καμιά φορά ακούγαμε φασαρία, αλλά λέγανε ότι κάνουν πρόβες. Έβλεπα κάθε μέρα να μπαινοβγαίνει κόσμος. Ανήλικοι μετανάστες. Σχεδόν σε καθημερινή βάση. Είναι λυπηρό που το λέω. Όταν χτύπαγαν σε εμένα και τους έλεγαν να φύγουν μου έλεγαν ότι ”πάμε στον κ. Λιγνάδη”» είπε χαρακτηριστικά μία κυρία.

Από την άλλη, μητέρα εξομολογήθηκε ότι προσέγγισε την έφηβη κόρη της μέσα στην πολυκατοικία τους.

«Μπήκανε μαζί στην πολυκατοικία. Αυτός μένει στον όγδοο εμείς στον πρώτο. Πήρε το ασανσέρ η κόρη μου ανέβηκε με τα πόδια και της βγήκε μπροστά.

Μετά από χρόνια, την ξαναπλησίασε για τη βοηθήσει με τα μαθήματά της, όπως της είπε: «Προσπάθησε να πλησιάσει και την κόρη μου. Είχε ένα θεματάκι στα μαθήματά της. Δεν ξέρω πως το είχε μάθει αυτός. Και την είχε καλέσει για καφέ. Δεν ξέρω αν εννοούσε στο σπίτι».

Δημήτρης Λιγνάδης: Νέα μαρτυρία από γυναίκα - «Αν τολμήσεις να μιλήσεις θα σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα»

Μια νέα σοκαριστική μαρτυρία βγήκε στο φως μετά τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη, με μια γυναίκα να «καίει» τον ηθοποιό με την κατάθεση της.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, η συγκεκριμένη γυναίκα που γνώριζε για πολλά χρόνια και πολύ καλά τον γνωστό ηθοποιό ήταν αυτή που τον “έκαψε” με την σοακριστική κατάθεση της.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η ίδια, όταν ήταν 19 χρονών τον ερωτεύτηκε και έκτοτε πήγαινε συνέχεια στο σπίτι του. Μόλις όμως κατάλαβε τι γινόταν φοβόταν να τα αποκαλύψει γιατί όπως αναφέρει η ίδια ο Δημήτρης Λιγνάδης την απειλούσε πως: “Αν τολμήσεις να μιλήσεις θα σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα”.

Δημήτρης Λιγνάδης νέα μαρτυρία από γυναίκα