Ματίνα Νικολάου για Λιγνάδη: «Έχω έναν γιο 13 χρονών, ο θυμός μου είναι μεγάλος»

«Δεν έτυχε να τον γνωρίσω και καλά δεν έτυχε»

Το πρωί της Κυριακής, η Ματίνα Νικολάου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη τονίζοντας πως ως μητέρα ενός 13χρονου παιδιού αισθάνεται οργισμένη με τις αποκαλύψεις που γίνονται.

Η επιτυχημένη ηθοποιός μίλησε αρχικά για την ανανέωση του αγαπημένου της φίλου, Νίκου Μουτσινά με τον ΣΚΑΪ και στη συνέχεια η συζήτηση πήγε στις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου καθώς και στις υποθέσεις που εμπλέκουν τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Expand player

Οι δηλώσεις της Ματίνας Νικολάου για τις καταγγελίες και τον Δημήτρη Λιγνάδη

«Για όλα αυτά που ακούω και εν τέλει είναι πραγματικά γεγονότα δεν γνώριζα λεπτομέρειες. Μου ήρθε πάρα πολύ απότομο, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και ταράχθηκα πάρα πολύ για όλο αυτό που συνέβαινε. Ενδεχομένως τα χρόνια που ήμουν εγώ στη δραματική σχολή να μην τα έπαιρνα χαμπάρι.

Η εμπειρία μου αυτά τα χρόνια στο θέατρο, με ελάχιστες εξαιρέσεις, τα θυμάμαι τόσο όμορφα και σημαντικά γεγονότα στη ζωή μου. Από τις πρόβες με τους συμμαθητές και τους καθηγητές στη δραματική σχολή.

Είχα μια άψογη συνεργασία με όλους και αυτό ήταν πολύ μακριά από ότι μπορεί να συνέβαινε στον χώρο. Τώρα που τα βλέπω και τα ακούω, ταράχθηκα πάρα πολύ. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Πρέπει να είναι φωτεινό αυτό το επάγγελμα», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, απαντώντας σε ερώτηση για τον Δημήτρη Λιγνάδη: «Αυτά τα τραγικά πράγματα δεν είχαν φτάσεισ τα αυτιά μου. Είναι ένας άνθρωπος που δεν τον γνώρισα ποτέ, δεν έτυχε και καλά δεν έτυχε. Έχω έναν γιο 13 χρονών, ο θυμός μου είναι πάρα πολύ μεγάλος αλλά πραγματικά πιστεύω ότι μετά από αυτό που έγινε τα πράγματα θα φτιάξουν. Είμαι αισιόδοξη».

«Καταχράστηκε την εξουσία και τώρα κατρακυλάει»

Ο Χάρης Ρώμας σε δηλώσεις που έκανε για τον Δημήτρη Λιγνάδη ξεκαθάρισε πως εκμεταλλεύτηκε τη θέση που του δόθηκε και καταχράστηκε την εξουσία του, ενώ τώρα βλέπει να καταρρέουν σιγά σιγά όλα όσα είχε χτίσει στην καριέρα του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε και στο επίμαχο εξώφυλλο που κυκλοφόρησε για εκείνον ξεκαθαρίζοντας πως έχει ξεκινήσει νομικές διαδικασίες εις βάρος της συγκεκριμένης εφημερίδας.

«Όταν διάβασα τον ισχυρισμό της «εφημερίδας» αυτής, ήταν σαν να μου έλεγαν ότι είμαι Αρειανός και θα βομβαρδίσω τον Πλούτωνα -τόσο άσχετο ήταν αυτό το δημοσίευμα με τη ζωή μου και την προσωπικότητά μου.

Μετά το σοκ, λοιπόν, έπρεπε να κινηθώ στη συνέχεια με τους δικηγόρους μου αστικά και ποινικά, παρότι η συγκεκριμένη φυλλάδα και ο συγκεκριμένος ρυπαρογράφος, που κρύβεται από πίσω της, είναι γνωστό ότι ανήκουν στα κατακάθια της δημοσιογραφίας. Όσο ανυπόστατο, όμως, κι αν είναι το κατάπτυστο δημοσίευμα, δεν παύει να είναι ένα πρωτοσέλιδο, που σε κάποιους, λίγους, αφελείς ή αρρωστημένους εξυπνάκηδες, δημιουργεί φαντασιώσεις και συνειρμούς».

Για τον Δημήτρη Λιγνάδη είπε: «Να που η ανθρώπινη φύση μάς εκπλήσσει, δυστυχώς όχι πάντα ευχάριστα. Ο συγκεκριμένος, ακολουθώντας τη μοίρα των τραγικών ηρώων που του άρεσε να σκηνοθετεί και να ερμηνεύει, όπως ο Μάκβεθ, μέθυσε από την απόλυτη εξουσία, την καταχράστηκε και κατρακυλάει τώρα από την κορυφή του κόσμου στον πάτο, στον διασυρμό και στην πλήρη απαξίωση».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Παναγιώτης Διονυσακόπουλος: «Ο Λιγνάδης μου είπε να συναντηθούμε εκτός δουλειάς»

Δημήτρης Λιγνάδης: Αυτό είναι το κελί στο οποίο κρατείται