Η Φάρμα: Αυτά είναι τα μοναδικά αντικείμενα που θα πάρουν μαζί οι παίκτες

Μόνο προϊόντα υγιεινής σε ένα σακίδιο και λίγα ακόμα

Η Φάρμα ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες στον ΑΝΤ1 και έτσι, οι παίκτες ετοιμάζονται πυρετωδώς για την είσοδό τους στο αγρόκτημα. Ο Θανάσης Πάτρας μίλησε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αποκάλυψε και ποια είναι τα αντικείμενα που θα πάρουν μαζί τους.

Οι 14 διαγωνιζόμενοι θα πάρουν μαζί τους μόνο τα απαραίτητα και κυρίως προϊόντα προσωπικής υγιεινής, ενώ όπως αποκάλυψε ο Θανάσης Πάτρας, όλοι θα μπουν στη Φάρμα την Πέμπτη.

Expand player

Αυτά είναι τα αντικείμενα που θα πάρουν μαζί οι παίκτες στη Φάρμα

«Είμαι στο ξενοδοχείο. Την Πέμπτη το πρωί θα πάμε για τον εγκλεισμό. Από αγροτικές δουλειές δεν κατέχω πολλά και με τα κτηνοτροφικά είμαι τελείως άσχετος. Αλλά πιάνουν τα χέρια μου. Ρεύμα δε θα έχει σίγουρα. Θα έχει θέρμανση όμως. Θα έχουμε μια σόμπα, γιατί πρέπει να μαγειρεύουμε. Θα πάρουμε συγκεκριμένα πράγματα. Θα πάρουμε ένα σάκο, ένα λουκάνικο.

Θα το γεμίσουμε με κάποια πράγματα συγκεκριμένα που μας έχουν πει. Είδη ατομικής υγιεινής προφανώς θα πάρουμε. Όταν το είπε στην κόρη μου, μού είπε πως χαίρεται πως θα πάω στο… Survivor. Τις τελευταίες δυο μέρες δε μου μιλάει. Σήμερα που μίλησα με τη γυναίκα μου, μού είπε ότι με αγαπάει. Είναι 8 χρονών» είπε, μεταξύ άλλων, ο Θανάσης Πάτρας.

Ο Βασίλης Φιλίππου στον ρόλο του επιστάτη

Η Φάρμα κάνει πρεμιέρα στις 12 Μαρτίου και μέσα σε όλα τα ονόματα αποκαλύφθηκε και ποιος θα αναλάβει τον ρόλο του επιστάτη και αυτός θα είναι ο Βασίλης Φιλίππου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινού, ο Βασίλης θα επισκέπτεται την «Φάρμα» μια φορά την εβδομάδα και θα αναθέτει στον αρχηγό μια αποστολή.

Ο 36χρονος επιστάτης κατάγεται από τα Τρίκαλα και μένει εκεί τα τελευταία 15 χρόνια ενώ όπως δήλωσε ο ίδιος καλλιεργεί καλαμπόκι, σιτάρι, τριφύλλι και βαμβάκι.

Ο Βασίλης ανέφερε: «Ο βαθμός δυσκολίας στα αγωνίσματα στην Φάρμα είναι 7 με 8. Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω κάτι. Δεν ξέρω τι θα γίνει με τα αγωνίσματα, αλλά ξέρω τον ρόλο μου εδώ. Κάθε βδομάδα θα αναθέτω στον αρχηγό τις αποστολές και αυτός θα είναι υπεύθυνος για αυτές.».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η Φάρμα: Οι πρώτες δηλώσεις των παικτών λίγο πριν την πρεμιέρα

Φάρμα: Σε καραντίνα σε ξενοδοχείο του Αμαρουσίου βρίσκονται οι 14 παίκτες